PIATRAONLINE lansează competiția FoodRocks dedicată designului de obiect de bucătărie

PIATRAONLINE lansează competiția FoodRocks dedicată designului de obiect de bucătărie
person Horeca
access_time_filled

 PIATRAONLINE este primul magazin online de piatră naturală, apărut pe piață într-o perioadă în care oamenii nu erau nici obisnuiți, nici pregătiți să facă cumpărături în mediul online, mai ales în acest sector de activitate. Cu toate acestea, au trecut peste 10 ani de atunci și perspectivele în materie de amenajări și construcții s-au schimbat radical. Credem că am reușit să construim în acești ani mai mult decât un simplu showroom în care expunem sute de tipuri de piatră, ne-am dorit să evoluăm, să fim cei mai buni în domeniu și să integrăm pasiunea noastră pentru piatra naturală în cât mai multe proiecte și concepte.

piatraonlineconcurs

Din această pasiune s-a născut lait motivul #generatordeinspiratie prin care ne-am dorit să arătăm că se poate și nu suntem doar un simplu magazin care vinde piatră în online sau un depozit de unde să-ți cumperi materiale pentru casa ta, ci un motor care conectează industriile creative. Să fii diferit este o provocare în fiecare zi, însă nu este imposibil atunci când crezi cu adevărat că poți face o schimbare în jurul tău prin acțiunile pe care le faci zi de zi. Inspirația o poți regăsi oriunde în jurul tău, însă noi am vrut să arătăm că poți găsi în piatra naturală și ce nu credeai că există – emoție.

Credem că fiecare idee are în spate o poveste – a noastră începe cu pasiunea pentru piatră naturală. Drept să îți spunem, credem că între piatră și arta culinară există o legătură atemporală care se dezvoltă din ce în ce mai mult. Frumusețea naturală a pietrei îți poate oferi o experiență culinară autentică, iar proprietățile ei te vor ajuta, cu siguranță, să transformi gastronomia într-o artă. Pentru noi, piatra este un generator de inspirație și are puterea de a aduce un plus de valoare oricărui proiect de design. Ne-am dorit ca povestea ei să-și continue drumul prin bucătărie cu ajutorul fiecărui visător.

Din gândurile acestea s-a născut FoodRocks – competiția dedicată designului de obiecte de bucătărie. Cum ar fi dacă pasiunea noastră pentru piatră și a ta pentru design s-ar contopi și ar deveni una? Cum ar fi dacă ideile tale și materialele noastre ar lua forma unei colecții dedicată pasionaților de bucătărie? FoodRocks este o provocare atât pentru noi, cât și pentru oamenii creativi care își doresc să aducă un plus de valoare, și prin care îi încurajăm să nu-și țină în frâu ideile, ci să le transforme în noi ustensile sau accesorii de bucătărie. Noi îți punem la dispoziție toată pasiunea noastră și o gamă diversificată de materiale de care te poți folosi în creațiile tale, de la frumoasa marmură, la travertin, granit sau chiar ardezia flexibilă SKIN – un tip de piatră flexibilă.

concursdesignfoodrocks

Ideile înscrise în competiție sunt analizate de către un juriu specializat și 5 proiecte câștigătoare devin realitate. Primele 3 proiecte sunt premiate cu câte 1000 de euro, iar 2 mențiuni primesc câte 500 euro. Apoi le producem cu ajutorul designerilor câștigători și le așezam pe rafturile celui mai mare magazin de piatră naturală din România, PIATRAONLINE.ro.

Mai mult, proiectele câștigătoare vor avea propriul eveniment de lansare – o expoziție în cadrul spațiului-concept PIATRAONLINE, unde personalități din domeniul industriilor creative, chefi renumiți și proprietari de restaurante vor putea admira colecțiile selectate și vor putea face precomenzi.

Intră pe foodrocks.ro și află tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în competiție și uimește-ne cu cele mai îndrăznețe idei. Lasă-te sedus de frumusețea pietrei naturale și creează un accesoriu sau o ustensilă pentru pasionații de gastronomie sau chiar o colecție întreagă pentru bucătărie. Ceea ce ne dorim de la tine este ca produsul creat să fie fezabil, funcțional, original și să fie realizat în întregime din piatra naturală.

Piatra îți oferă frumusețea ei și nenumărate utilizari, tu îi oferi șansa de a-și spune povestea prin obiectele create de tine?

Notă: acest text este un advertorial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302