Produsele Evolet au fost premiate de Asociația Furnizorilor Casei Regale a României

Produsele Evolet au fost premiate de Asociația Furnizorilor Casei Regale a României
person Horeca
access_time_filled

Asociația Furnizorilor Casei Regale a României a acordat companiei Kalpo Diploma de Excelență pentru produsele Evolet.
Distincția a fost înmânată fondatorului Kalpo, Eugen Achim, de către Alteța Sa Regală Principele Radu, cu prilejul Galei anuale a acestei Asociații, din 9 mai 2022.
Suntem onorați să primim această recunoaștere din partea Asociației Furnizorilor Casei Regale a României. Kalpo este o companie 100% românească, născută din dorința de a dovedi că țara noastră are lucruri extraordinare de oferit. De aproape 30 de ani, producem ceaiuri premium, de cea mai bună calitate, extrem de apreciate la nivel national si internațional.
Cu fiecare cutie de ceai marca Evolet sau Vedda, încercăm să menținem vie tradiția și să ajungem la inimile românilor de pretutindeni
”, precizează Eugen Achim, fondator Kalpo.

Evolet, un brand de ceai premium produs în România
Compania Kalpo a fost înfințată în anul 1992 în satul Pietroasele din județul Buzău, de către Mihaela și Eugen Achim. De la început, cei doi antreprenori au fost motivați de pasiunea pentru ceaiuri din plante și fructe și astfel au reușit să creeze două branduri puternice: Evolet, dedicat HoReCa și Vedda, pentru retail.
Evolet numără peste 50 de blenduri de ceai create după rețete proprii, originale, din plante atent culese. Ceaiuri precum Evolet Selection Ginger Lemon, Wild Nights, China Jasmine, Relax Summer sau Wild Berry au devenit preferatele consumatorilor români.
Pe lângă acestea, portofoliul de produse Evolet conține și cafea de specialitate 100% Arabica și ciocolată caldă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302