Protejează sănătatea și zâmbetul angajaților tăi, cu măștile de protecție AllegraMask

Protejează sănătatea și zâmbetul angajaților tăi, cu măștile de protecție AllegraMask
person Horeca
access_time_filled

Hotărât lucru. Industria turismului este, sau cel puțin ar trebui să fie, o industrie a zâmbetului. Este aproape imposibil să ne imaginăm această industrie fără zâmbete și, deși pandemia a acoperit fețele angajaților din acest domeniu și a digitalizat foarte multe procese, zâmbetul “va bate” mereu tehnologia în acest domeniu. în acest context, ne punem întrebarea firească: cum putem proteja sănătatea angajaților noștri și oferi, în același timp, oaspeților noștri, acel zâmbet atât de apreciat de aceștia?

Masca de protecție AllegraMask reprezintă cel mai bun mod de a respira în siguranță și liber în vreme de pandemie, asigurând, totodată, vizibilitatea completă a gurii si zâmbetului, un aspect “sine qua non” în industria ospitalității.

mastiprotectiehoreca

Contextul de piață actual

Din martie 2020, legea ne-a impus, în contextul pandemiei, să purtăm mască care acoperă nasul și gura. Masca a devenit un element obligatoriu în viata oamenilor în pandemie.

Astăzi, în România, resimțim în societate “marea relaxare”. însă legea și specialiștii ne spun că măștile trebuie purtate în continuare în interior și în spații exterioare aglomerate.

Odată cu deschiderea sezonului turistic de vară în contextul relaxării restricțiilor legate de pandemia COVID-19, masca devine un echipament de lucru pe care angajatorii trebuie să îl asigure în continuare personalului care lucrează în contact direct cu clienții. Pentru confortul purtării măștii pe vreme caldă, și pentru o comunicare facilitată de zâmbete, vă recomandăm masca transparentă de protecție AllegraMask, furnizată acum direct de catre producător la prețuri avantajoase.

AllegraMaskPRO Waitress

Firma noastră a conceput produsul AllegraMask pentru a preveni transmiterea orizontală a fluidelor ce apar odată cu vorbirea, funcționând ca o barieră mecanică între utilizator și interlocutori, reducând astfel riscul transmiterii bolilor infecțioase.

Produsul are un design elegant și minimalist, fiind perfect ca echipament de lucru în industria HoReCa, pentru persoanele aflate în comunicare directă cu clienții.

AllegraMask îndeplineste pe deplin cerințele Ministerului Sănătății privind purtarea unei măști de protecție ce asigură acoperirea nasului și gurii, acolo unde legea nu prevede in mod specific purtarea unei masti filtrante.

Iată doar 4 motive pentru care merită să folosiți măștile AllegraMask®PRO în locația dumneavoastră:

mastiprotectieospatari1.    Grad înalt de confort
AllegraMask®PRO poate fi purtată pe durata întregii zile fără a-ți irita nasul, fără a avea senzația că te sufoci, fără a transpira, asigurându-ți o respirație normală.

2.    Protecție de lungă durată
AllegraMask®PRO este solutia ta în orice situație, oriunde și oricând ai nevoie de protecție pentru nas și gură.

3.    Igienică, sigură și durabilă
Masca este ușor de curățat cu dezinfectanți convenționali sau cu apă caldă și săpun, este netoxică și neinflamabilă și este prietenoasă cu mediul înconjurător (100% din material reciclabil (policarbonat) și cu utilizări multiple).

4.    Asigură vizibilitatea completă a gurii și a zâmbetului, un aspect esential în industria ospitalității!

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre vă invităm să accesati site-ul www.allegramask.ro. Detalii despre achiziții și livrare puteti obtine printr-un scurt email la adresa info@allegramask.com sau prin telefon 0799.099.469, Dinu Meșter – Manager Produs.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302