‘Ready for business’ cu Pro Formula

‘Ready for business’ cu Pro Formula
person Horeca
access_time_filled

proîn contextul în care consumatorii sunt tot mai exigenți și mai educați, iar concurența din ce în mai mare, succesul afacerilor în HoReCa poate fi dificil de clădit, fiind aflat la capătul unui drum plin de provocări. Diferențierea tradusă prin design ambiental deosebit, meniu echilibrat, atmosferă primitoare și servicii ireproșabile, asigurate de un personal bine pregătit, reprezintă, fără echivoc, cheia succesului și creează o experiență pozitivă și unică a consumatorului. Pentru ca experiența să fie desăvârșită și repetabilă, este necesar să acordați o atenție deosebită respectării unor standarde înalte de curățenie.

în industria ospitalității, curățenia poate face diferența între o experientă pozitivă, de repetat și împărtășit cu prietenii, și una negativă. Aceasta din urmă – tradusă în recenzii negative – poate anula toate celelalte eforturi și, mai mult decât pierderea unor clienți nemulțumiți, poate însemna o lipsă de credibilitate a brandului dumneavoastră.

Dezvoltarea unui parteneriat cu antreprenoriatul din industria HoReCa este o prioritate pentru Diversey, pentru că am studiat contextul dificil marcat de permanenta lipsă de personal calificat, particularitățile și complexitatea afacerilor din această industrie și am înțeles că atunci când, pe parcursul unei singure zile de lucru, gestionezi atâtea roluri – acela de a fi o gazdă perfectă, manager și chiar expert în curățenie -, timpul este limitat, iar a fi eficient este esențial.

De aceea, prin Pro Formula, vă punem la dispoziție o gamă completă de soluții profesionale de igienizare și curățare, sub mărci de referință, de la Unilever, precum Domestos, Cif, Omo și Coccolino, ușor de folosit, cu rezultate excelente încă de la prima utilizare – mai puține griji și timp câștigat pentru afacerea dumneavoastră!

Gama Pro Formula oferă atât produse pentru activitățile de curățare obișnuite, zilnice, cât și specialități necesare pentru sarcini dificile de curățare și aplicații ce necesită o atenție deosebită. Astfel, degresarea cuptoarelor și hotelor, dezinfecția zonelor de preparare a alimentelor, detartrarea echipamentelor din bucătărie, curățarea sticlei și a oțelului inoxidabil sau a altor materiale precum lemnul, cuprul sau alama, fără a lăsa urme și prelungindu-le durata de viață, desfundarea și întreținerea scurgerilor, îndepărtarea calcarului din baie sau bucătărie, spălarea eficientă a vaselor, spălarea lenjeriei și a prosoapelor cu rezultate impecabile sunt sarcini ce vor fi realizate rapid și eficient, datorită produselor Pro Formula.

în plus, pentru că ne dorim să oferim mai mult decât produse de curățare, ci soluții complete, am creat un program de instruire Pro Formula pentru HoReCa ce cuprinde: postere cu instrucțiuni și sfaturi, ghiduri de curățare pentru fiecare arie principală (restaurant/ bar, bucătărie, baie, camere de oaspeți), carduri cu instrucțiuni de curățare pas cu pas. Pentru extra beneficii, constând în materiale video, sfaturi și trucuri pentru rezolvarea unor sarcini dificile de curățare, vizitați www.proformula.com.

igienizarecuptor

Diversey este singurul furnizor de soluții de igienizare care vă pune la dispoziție o gamă completă de produse, ustensile, echipamente, servicii și consultanță în domeniul curățeniei, pentru unități de toate mărimile.

Produsele noastre sunt ușor de folosit și au performanțe constante care duc la creșterea productivității, asigură igiena și curățenia unității. Mai mult, acestea asigură reducerea costurilor de funcționare, au un impact minim asupra mediului și favorizează dezvoltarea continuă.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe adresa de e-mail raluca.constantin@diversey.com sau la telefon +4 021 233 3894.

Advertorial apărut în ediția 88 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302