Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros România

Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros România
person Horeca
access_time_filled

RobertHellwagnerSelgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, are începând cu 1 iulie 2018 un nou director general.

Robert Hellwagner, care a preluat poziția de CEO de la Alexandru Vlad, are o experiență de peste 10 ani în industria FMCG și în domeniul bancar din Austria și Elveția. Acesta s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut.

Tot de la 1 iulie, domnul Alexandru Vlad – fostul CEO Selgros România – conduce Consiliul de Administrație al Selgros Cash&Carry Germania.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 22 magazine în București, Alba-Iulia, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava, Constanța și Bistrița.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302