Salonul Nautic Internațional București 2018 își deschide porțile joi, la Romexpo

Salonul Nautic Internațional București 2018 își deschide porțile joi, la Romexpo
person Horeca
access_time_filled

Salonul Nautic Internațional București își deschide porțile joi, 22 martie, la centrul expozițional Romexpo, în Pavilioanele C4 și C5. Ajuns la cea de-a 10-a ediție, Salonul Nautic Internațional București este un eveniment reprezentativ ce reunește majoritatea companiilor active din domeniul nautic și are ca scop promovarea produselor și serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor ce îndrăgesc sporturile nautice să se pregătească din timp pentru sezonul estival.

La expoziție pot fi admirate și cumpărate ambarcațiuni de diferite tipuri și mărimi de proveniență autohtonă dar și din import, caiace, canoe precum și motoare inboard și outboard, plăci de surf și windsurf, echipamente de orientare, comunicare și control. Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigație, kite-surf, windsurf și scufundări sau ofertele de yacht charter. Pentru diversitate, alături de ambarcațiuni vor fi prezentate și rulote și autorulote.

salonulnauticinternationalbucuresti

Salonul nautic nu este doar un spațiu de prezentare și vânzare, nu este doar un loc în care poți să compari produsele și să profiți de promoțiile special pregătite pentru acest eveniment, este un loc de întâlnire și socializare pentru cei ce împărtășesc aceeași emoție… Vă așteptăm cu drag la fel ca în fiecare an să navigăm împreună spre vara anului 2018”, spun organizatorii.

Perioada de desfășurare: 22-25 martie

Locul de desfășurare: Pavilioanele C4-C5, Romexpo

Programul de vizitare al evenimentului:

Joi (22 martie): 10:00 – 18:00
Vineri-Sâmbătă (23– 24 martie): 10:00 – 19:00
Duminică (25 martie): 10:00 –-17:00

Acces: Bilete: 20 lei. Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare gratuită

Organizator: Ocean Media.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302