Se lansează prima unitate din cadrul francizei naționale Magnificus Plaza

Se lansează prima unitate din cadrul francizei naționale Magnificus Plaza
person Horeca
access_time_filled

Magnificus Plaza va deschide în luna mai 2018, prima unitate din cadrul rețelei naționale de săli de evenimente în sistem de franciză, un concept nou pe piața românească. Proiectul va fi dezvoltat în urma unei investiții de 1 milion de euro și va fi situat în orașul Suceava.

Clădirea va avea două saloane, cu o capacitate de circa 700 de persoane, aici putând fi organizate mai multe tipuri de evenimente: nunți, botezuri, baluri, simpozioane, întruniri de afaceri, ședințe, conferințe, petreceri de companie etc. Clienți din București, dar și din alte orașe ale țării, se vor putea bucura de un cadru select, dar și de peisajele deosebite din zona Bucovinei.

Magnificus exterior 1

Magnificus Plaza Suceava se va întinde pe o suprafață de 900 m2 și va beneficia de o parcare generoasă de circa 2.000 m2 și de serviciile a 25 de angajați. Clienții care își vor organiza evenimentele aici vor avea posibilitatea să se cazeze la hotelul care va fi construit în apropiere și care va avea camere de patru și cinci stele.

Cele două saloane unde vor fi putea fi organizate evenimentele, King și Queen, sunt concepute pentru a asigura tot confortul. Capacitatea salonului King este de 500 de locuri pe scaune și 600 în picioare, iar a salonului Queen, de 150 de locuri pe scaune și 200 în picioare.

Am decis să construim un salon de evenimente ultramodern, care să exceleze prin calitatea serviciilor și printr-o ambianță elegantă, în care predomină elemente naturale. Am pus accentul pe materialele organice, de la cele folosite la piesele de mobilier, până la plantele pe care le vom folosi din plin și care vor decora în număr mare saloanele. Avem deja evenimente rezervate pentru unitatea din Suceava și sunt sigur că, odată inaugurată, va fi o dovadă clară a reușitei acestui concept unic. Am finalizat fundația, iar anul viitor, probabil că la începutul lunii mai, vom fi gata să ne întâmpinăm primii clienți”, a declarat Ciprian Gafincu, Manager General Magnificus Plaza.

magnificussuceava

Proiectul de franciză este gata de a fi implementat, putându-se deja încheia contracte cu potențiali parteneri. Taxa de franciză se ridică la 29.000 de euro, iar investiția minimă pornește de la 550.000 de euro, fără a include și terenul în acest cost. Francizatul trebuie să dețină un fond de lichidități de 50.000 de euro, care să poată asigura operarea în primele luni de la inaugurare. De asemenea, va exista și o taxă de 15.000 de euro destinată promovării și acțiunilor de marketing în vederea deschiderii.

Standardele francizei Magnificus Plaza impun existența unui teren de minimum 2,000 m2, care să asigure și spațiu de parcare, o sală de evenimente de cel puțin 500 m2 și conexiune la gaz sau curent trifazic de minimum 90 KW.

Franciza națională Magnificus Plaza este membră a celei mai mari rețele de francize din România, www.francizelacheie.ro, care operează restaurantele: Spartan, cel mai mare lanț de restaurante din țară pe bază de carne rotisată, Hercule, Pytagora, Baba Cloanța, Transylvania Burger, prima franciză din România care comercializează burgeri copți pe plită. Din platforma francizelacheie.ro face parte și Magazinis.ro, magazin de materiale de construcții, finisaje și amenajări, cu o vechime de 20 de ani pe piață.

Magnificus Plaza este un proiect de tip franciză dezvoltat de către compania SC California Holding SRL.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302