Selgros deschide încă două pescării la magazinele din Brăila și Galați

Selgros deschide încă două pescării la magazinele din Brăila și Galați
person Horeca
access_time_filled

Pentru a răspunde solicitărilor clienților, Selgros Cash&Carry România deschide și la magazinele din Brăila și Galați raioane de pescărie, începând cu data de 12 octombrie 2015.

Gastronomii din cele două orașe sunt invitați la inaugurarea oficială a raionului, miercuri, 14 octombrie, când se vor face prezentări detaliate ale sortimentației și ale serviciilor speciale asigurate. 

pescariiselgros2

În prezent, 17 magazine din rețeaua Selgros pun la dispoziție clienților o ofertă extinsă de pește viu și proaspăt tranșat, de apă dulce, de mare și oceanic. Aceasta este completată de icre vrac și specialități din pește și fructe de mare. Produsele provin din crescătorii autohtone, din pescuit în ape locale, precum și de la importatori. 

Raionul de pescărie a reprezentat o completare foarte utilă a gamei de produse pentru toți clienții profesioniști și amatori de bunătățuri. 

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 19 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.
Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț en-gros din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Polonia, România și Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash & Carry, Transgourmet Central and Eastern Europe, Transgoumet Elveția și Transgourmet Franța. În 2014, Grupul Transgourmet înregistra 22.800 de angajați în Europa și venituri de circa 7,5 mld. Euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302