Selgros lansează www.selgroscautapasiunea.ro și transformă angajații în ambasadori ai companiei

Selgros lansează www.selgroscautapasiunea.ro și transformă angajații în ambasadori ai companiei
person Horeca
access_time_filled

selgrosangajatiSelgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, a lansat o platformă online care urmărește să consolideze cultura organizațională prin recunoașterea implicării și celebrarea contribuției angajaților la succesul companiei. www.selgroscautapasiunea.ro este un proiect editorial “martor” care prezintă, într-o notă personală, membri ai echipei Selgros din toate departamentele și toate magazinele din țară.

Platforma se înscrie conceptual în direcția de dezvoltare a brandului sub umbrela Pasiunii: “Selgros este locul în care se manifestă energiile echipei Selgros, în care fiecare simte să dea mai mult, să contribuie, să lase în fiecare zi o urmă care să fie de folos, clienților sau colegilor. Prin această platformă surprindem un instantaneu a ceea ce există și se manifestă între oameni care și-au găsit sau regăsit locul și rostul la Selgros”, a declarat Antoneta Galeș, Director Comunicare și Dezvoltare Organizațională Selgros.

Programul face parte din filosofia companiei de dezvoltare și evoluție prin valorificarea membrilor echipei sale, celebrarea rezultatelor, activarea încrederii, stimularea participării și investirea cu responsabilitate. în prezent, www.selgroscautapasiunea.ro găzduiește membri ai echipei din magazinele Selgros din Pantelimon și Ploiești și centrul de distribuție gastro din București. Platforma va integra în perioada imediat următoare, într-un ritm susținut și celelalte magazine din țară.

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 19 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț en-gros din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302