Selgros se alătură HORA

Selgros se alătură HORA
person Horeca
access_time_filled

selgrosSelgros Cash & Carry este noul membru afiliat al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), mișcare ce vine în continuarea strategiei de parteneriat cu sectorul HoReCa a companiei.

„Suntem mândri să fim primul retailer care se alătură HORA, una dintre cele mai importante voci din industria ospitalității. Decizia de a ne alătura a fost una naturală, având în vedere că Selgros este de 20 de ani un partener de încredere al întreprinzătorilor din HoReCa. Căutăm să îmbunătățim permanent atât serviciile oferite, inclusiv procesele de livrare, cât și să optimizăm gama de produse pentru clienții din domeniul gastro. Suntem conștienți de dificultățile prin care a trecut industria ospitalității în ultima perioadă, de aceea credem că este cu atât mai important să ne unim forțele”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

„HORA România este o organizație care a înțeles că, pentru fi puternici, e important să creștem și să fim uniți. încă din 2015, de la înființare, ne-am concentrat eforturile pentru a dezvolta organizația, a ne atinge obiectivele și a deveni o voce tot mai puternică în dialogul cu autoritățile, pentru o industrie mai bună, mai sănătoasă și mai stabilă. Fiecare membru care își unește forțele cu noi în acest demers a înțeles că printr-o reprezentare și susținere curajoasă a intereselor comune din HoReCa putem evolua mai rapid către acest obiectiv. Mulțumim Selgros pentru alăturare și pentru recunoaștere, fiind primul retailer care devine membru HORA”, a spus Ion Biriș, președintele Consiliului director HORA.

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România are misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi pe plan național și internațional. Reunind membri importanți ai domeniului, HORA își propune o creștere calitativă a industriei ospitalității din România, având la bază, ca obiective, creșterea competitivității pe plan internațional a industriei ospitalității românești, capitalizarea succeselor și accesul direct la experiența jucătorilor de top din domeniu.

Jucătorul din retail Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali. Rețeaua națională a companiei este formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, la prețul corect.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302