Solina Romania lansează website-ul Apollofood, dedicat bucătarilor profesioniști sau pasionați

Solina Romania lansează website-ul Apollofood, dedicat bucătarilor profesioniști sau pasionați
person Horeca
access_time_filled

Solina Romania are deosebita plăcere de a anunța lansarea website-ului Apollofood, dedicat gamei de produse Apollo, un brand Solina, creat pentru a fi ingredientul perfect din bucătăria oricărui profesionist sau pasionat.

apollosolinaromania

Brandul Apollo există în bucătăriile din Europa de peste 25 de ani, răspunzând nevoilor clienților noștri, susținând bucătarii în călătoria acestora spre a descoperi savoarea gastronomiei internaționale. 

Gama de produse Apollo cuprinde selecții rafinate de sosuri reci, sosuri calde și sosuri wok, dressing-uri delicioase, dar și condimente și ierburi aromate premium.

Lucrăm cu bucătari din toată Europa pentru a extinde granițele excelenței culinare. Căutăm în permanență noi modalități de a aduce împreună bucătarii cu preparatele autentice și de a ajuta la fuziunea influențelor globale în plan local. împreună suntem într-o călătorie culinară extraordinară, o aventură care va ridica standardele de calitate, va servi capodopere culinare și va crea noi experiențe senzoriale pentru clienții noștri.” Mihai Èšecu, Foodservice Manager Solina Romania.

Vă invităm să vizitați website-ul Apollofood, pentru a descoperi împreună secretul capodoperelor culinare în selecția noastră de rețete special create pentru Restaurante, Fast-Food sau Catering.

Pentru mai multă inspirație, vă invităm și pe pagina noastră de Facebook, Apollo Food Romania, dar și pe Instagram, pentru a crea cele mai creative comunități culinare din România.

Echipa Solina Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302