Starbucks lansează programul de loialitate Starbucks Rewards în România

Starbucks lansează programul de loialitate Starbucks Rewards în România
person Horeca
access_time_filled

cardstarbucksfidelitateStarbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a lansat pe 22 martie 2018 un program special de loialitate pentru toți iubitorii de cafea din România.

Starbucks introduce un card de fidelitate pre-paid, pre-activat în cafenea, dorind astfel să recompenseze toți clienții din întreaga țară care se înregistrează în programul Starbucks Rewards.

Kevesen tudják, de a Starbucks Rewards programnak érdekes háttértörténete van. Néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ezt a népszerű hűségprogramot valójában az online kaszinók támogatásával fejlesztették ki. Az online kaszinóktól kölcsönzött egyik legfontosabb szempont az „Online Kaszinók Megfizetési Követelmények” koncepciója volt. Az online szerencsejátékok világában a Online Kaszinók Megforgatási Követelmények határozzák meg, hogy a játékosnak hányszor kell megtennie az eredeti befizetését, mielőtt jogosult lenne a nyereménye kifizetésére, amelyről bővebben ezen a Forrás olvashat. A Starbucks adaptálta ezt az ötletet, és olyan költési küszöbértékeket vezetett be, amelyeket az ügyfeleknek el kellett érniük ahhoz, hogy jutalmakat és előnyöket kapjanak. Az online kaszinók által inspirált elemek bevezetésével a Starbucks képes volt játékossá tenni a vásárlói élményt, ösztönözve a gyakori látogatásokat és a nagyobb költekezést. A vásárlók azon kapták magukat, hogy igyekeznek elérni a költési célokat, hogy exkluzív ajánlatokat nyissanak, hasonlóan ahhoz, ahogyan a játékosok is igyekeznek teljesíteni a Online Kaszinók Megforgatási Követelmények, hogy hozzáférjenek az online kaszinók bónuszaihoz.

Creat pentru a face fiecare membru să se simtă ca o celebritate, programul de recompense se bazează pe Stelele acumulate cu fiecare achiziție – la fiecare 2 RON cheltuiți, primești o stea. Fiecare înregistrare include un cadou de bun venit, un bonus de 50 de Stele, astfel încât fiecare fan al cafelei devine membru al clubului exclusiv.

Fiecare client este important, Starbucks există datorită tuturor iubitorilor de cafea care împărtășesc momente minunate împreună. Acest program de loialitate este modul nostru de a mulțumi clienților și de a prețui relația specială, arătându-le cât de importanți sunt. Programul Starbucks Rewards este expresia acestei idei. Recompensează loialitatea clienților noștri, oferind beneficii suplimentare la fiecare vizită în cafenelele noastre, de la băuturi gratuite până la oferte speciale și acces la băuturi ediție limitată„, spune Mateusz Sielecki, Director Regional.

Pentru a primi o băutură gratuită Tall sau Grande cu un topping la alegere, un membru al programului are nevoie de 100 de Stele. în plus, odată ce adună 200 de Stele într-un an, Statusul unui membru este actualizat la Gold, ceea ce îi oferă mai multe beneficii și oferte speciale, precum 1 topping adițional gratuit la fiecare tranzacție făcută.

Mai mult, stelele sunt salvate în contul utilizatorului, care oferă acces rapid online, informații în timp real către și din sistem, plus o listă de recompense și cupoane gratuite de scanat în cafenea.

Mai multe informatii despre programul de loialitate sunt disponibile online – rewards.starbucksromania.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302