Takeaway.com lansează un serviciu corporate de tip indemnizație digitală pentru masă

Takeaway.com lansează un serviciu corporate de tip indemnizație digitală pentru masă
person Horeca
access_time_filled

Platforma online de livrare mâncare Takeaway.com a lansat un serviciu de catering și livrare mâncare care oferă posibilitatea companiilor din România să ofere angajaților lor un nou tip de beneficiu: indemnizația digitală pentru masă.

Concret, angajații primesc o indemnizație pentru a comanda prin intermediul platformei Takeaway.com și li se poate livra prânzul sau cina oriunde lucrează, fie acasă, fie la birou. Serviciul se numește Takeaway Pay și este acum disponibil în România, permițând clienților să comande de la aproape 3.000 de restaurante partenere ale Takeaway.com.

takeawaypay

Nevoia de acest nou serviciu a apărut în contextul în care telemunca și restricțiile impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus a făcut ca mersul angajaților la cantină sau la restaurant să nu mai fie posibil. Pe lângă asta, bonurile de masă se numără printre cele mai frecvente beneficii de angajare din România.

Așadar, Takeaway Pay este pregătit să ajute angajatorii să ofere mai ușor o indemnizație digitală flexibilă pentru angajații lor, indiferent de locul în care lucrează.

Pentru Zornitsa Chugreeva, Regional Manager Bulgaria & Romania la Takeaway.com, lansarea vine într-un moment ideal: „în acest fel, companiile pot contribui la satisfacția angajaților și pot fi un angajator atractiv chiar și în aceste vremuri”.

Cu Takeaway Pay, companiile pot stabili cu ușurință restricții de comandă pentru angajații lor, cum ar fi limitarea comenzilor la programul de lucru și la zilele lucrătoare. Sistemul nu necesită procese complicate de gestionare a cheltuielilor; în schimb, companiile primesc o singură factură la sfârșitul lunii, care poate fi de asemenea integrată cu ușurință cu sistemele de resurse umane și contabilitate.

TakeawayPay Logo

Takeaway Pay include, de asemenea, funcții care permit evenimentelor online și organizatorilor de conferințe virtuale să ofere participanților un voucher digital care poate fi utilizat pentru a comanda prin intermediul platformei Takeaway.com. Având în vedere industria evenimentelor puternic afectată de pandemia de coronavirus, Takeaway Pay este foarte potrivit pentru a ajuta organizatorii de evenimente români să ofere o alternativă  pentru catering în zona de întâlniri, conferințe și multe altele în întregime virtuale.

Takeaway Pay este deja activ în alte țări și deservește mii de companii din întreaga lume. Mai multe informații despre serviciu găsiți aici.

Pentru detalii suplimentare, accesați https://www.justeattakeaway.com/

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302