Toamna vine cu noutati si schimbari in echipa Cramei Liliac

Toamna vine cu noutati si schimbari in echipa Cramei Liliac
person Horeca
access_time_filled

Liliac Crama 64Bucuresti, 20 noiembrie – Finalul de an vine cu multe noutati pentru crama Liliac, dar si cu o serie de modificari la nivel de management.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Miron Radic preia managementul operational al companiei amb Wine Company in Romania, urmand sa coordoneze atat activitatea echipei la Bucuresti, cat si activitatea cramei in plan regional.

Miron Radic are o experienta de peste 8 ani in industria vinului, realizandu-si tema de licenta chiar pe subiectul vinurilor romanesti, la Universitatea de Economie si Business din Viena. Miron face parte din echipa Liliac de la momentul lansarii oficiale a cramei in Romania, in 2012, ocupandu-se pana in 2015 de vanzarile de export si de marketing. In 2015, a fost numit Managing Director al companiei amb Wine Company, alaturi de “jumatatea lui mai buna”, cum ii place sa spuna, Victor Ciuperca.

Victor Ciuperca, actualul Director General al cramei Liliac isi continua functia de Managing Director al amb Holding, consortiul care detine amb Wine Company, revenind astfel intr-un domeniu strans legat de pasiunea lui, investitiile in real estate si dezvoltarea proiectelor de business angel. Dupa 7 ani dedicati construirii unui brand de cursa lunga in industria vinului, Victor va ramane conectat la activitatea cramei, ca membru in boardul de conducere.

Totodata, incepand cu aceeasi data, Simona Mardale, Director National de Vanzari, nu va mai face parte din echipa Liliac.

“Dupa 3 ani dedicati cu succes consolidarii imaginii Liliac si dezvoltarii unei piete solide pentru vinurile Liliac, drumurile noastre merg in directii diferite. Experienta si determinarea ei au fost esentiale pentru evolutia pozitiva a vanzarilor si a notorietatii brandului, de aceea ii suntem recunoscatori si ii multumim pentru toate acestea,” declara Miron Radic, Managing Director Liliac.

Schimbarile din echipa presupun si o reorganizare a departamentului de vanzari, urmare a unei analize de performante individuale.

Brandul Liliac, construit din si cu pasiune de catre dl Alfred Michael Beck, este despre vinuri de calitate, despre oameni pasionati si despre inovatie.

***
Crama Liliac este operata de compania amb Wine Company, parte din consortiul austriac amb Holding. Infiintata in 2010, amb Wine Company a finalizat procesul de dezvoltare a cramei Liliac in 2015, cumuland o investitie totala de 10 milioane de euro. Cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere spectaculoasa fata de anul anterior, ajungand la 1,25 milioane de euro, fata de pragul de 750.000 atins in 2015, depasind asteptarile companiei. Crama Liliac se intinde pe 51,55 ha plantate in regiunea Batos (Mures) si Vermes- Lechinta (Bistrita Nasaud). Crama are o capacitate de productie totala de 350.000 l, ce va atinsa pana la finele acestui an.

Pentru orice alte informatii, ne puteti contacta prin:

Anita Panait
Consultant Comunicare
M: 0748151656
E: anita@koon.ro

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302