Un meniu atractiv merită o copertă pe măsură

Un meniu atractiv merită o copertă pe măsură
person Horeca
access_time_filled

copertimeniuMeniul este oglinda unui restaurant. El ilustrează în câteva pagini ideea, viziunea proprietarilor sau a bucătarilor șefi cu privire la acel restaurant, dar și priceperea lor în domeniu. Abordarea serioasă și profesionistă a meniului poate face diferența dintre un restaurant de succes și unul sortit uitării. Sarcinile privind meniul nu se termină odată cu conceperea și redactarea lui, el trebuie în permanență actualizat și utilizat ca un instrument de marketing și publicitate pentru local. Așadar, forma/formele sub care promovăm meniul devine unul/unele din instrumentele principale de comunicare.

De exemplu: Coperțile Meniu, modul propriu-zis de prezentare, constituie primul contact pentru clienți, de aceea ele trebuie să fie de o calitate superioară. Un oaspete petrece câteva minute bune răsfoind un meniu, ca atare este foarte important ca atât meniul cât și coperțile acestuia să facă o impresie bună încă de la primul contact. Cu cât meniul este mai atractiv, cu atât cresc șansele ca oaspetele să revină în restaurant pentru a încerca și alte preparate.

Pro Sign Factory oferă o gamă largă de meniuri, de la un stil simplu, pentru o cafenea, până la unul elevat, pentru un restaurant premium sau de top. Buzunarele pentru pagini sau inserturi sunt incluse ca standard la toate modelele. Suplimentar sunt disponibile buzunare pentru inserturi pentru a schimba sau a adăuga pagini. Meniurile, în diverse modele (Classy, Trendy, Design, Wood, Basic, Crystal, din Lemn sau suprinzătorul Led Menus) sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sunt rezistente la zgârieturi, ușor de curățat și au o rezistență îndelungată, putând fi păstrate și în cutii speciale (menu box), asortate la materialul meniului, oferite tot de Pro Sign Factory.

în aceeași gamă, asortate la coperți sau nu neapărat, dar la fel de importante, sunt coperțile/suport pentru notele de plată.

prosignfactorycontact

Advertorial apărut în ediția 88 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302