Un nou pas în parteneriatul public-privat

Un nou pas în parteneriatul public-privat
person Horeca
access_time_filled

parteneriatpublicprivat2Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism susține parteneriatul public-privat, în demersurile pe care le întreprinde pentru eficientizarea relației dintre mediul privat și sectorul public cât și pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, se precizează într-un comunicat de presă.

Două dintre organizațiile reprezentative de I.M.M.-uri, Romanian Business Leaders și Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Private din România (CNIPMMR) în urma invitației lansate de către DIMMMAT, și-au desemnat reprezentanți în consiliul director al Fundației Post-Privatizare.

Persoanele nominalizate sunt:

Dragoș Anastasiu ” Romania Business Leaders, cunoscut om de afaceri în domeniul turismului și o voce proeminentă a întreprinzătorilor din România.

Liviu Rogojinaru ” vice-președinte C.N.I.P.M.M.R., membru în CES, antreprenor de succes și o voce recunoscută în susținerea mediului de afaceri românesc.

Prin implicarea unor nume cunoscute în mediul de afaceri, credem într-o eficientizare a demersurilor Fundației Post-Privatizare, în creare de noi programe cât și noi direcții de acțiune pentru susținerea antreprenorilor„, a declarat Florin Nicolae Jianu, ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism.

Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o organizație apolitică și non-profit care promovează educația antreprenorială și susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc, se arată pe site-ul Fundației.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302