URBB își extinde portofoliul cu 5 noi beri speciale

URBB își extinde portofoliul cu 5 noi beri speciale
person Horeca
access_time_filled

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) își extinde portofoliul cu cinci noi beri speciale: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa. Aceste beri se alătură portofoliului URBB de beri speciale, deja bine cunoscute românilor, precum: Guinness, Kilkenny și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Evoluția pieței de bere din cursul anului 2016 ne-a confirmat faptul că segmentele premium și superpremium, pe care URBB se concentrează, sunt pe un trend ascendent în preferințele consumatorilor. Guinness este berea stout cu care am început acest ‘Timeless Collection’. Nu întâmplător, anul trecut, când s-au aniversat 500 de ani de la apariția Legii Bavareze a Purității Berii, a intrat în portofoliul nostru cea mai apreciată bere weizen din lume, Weihenstephan. Astfel, colecția noastră de beri cuprinde mărci cu tradiție în producția berii, cu renume internațional și o expertiză amplă, de aproape 1.000 de ani – care se traduce în produse de calitate, dovedindu-se a fi atemporale”, a declarat Shachar Shaine, Președinte al URBB.

timelesscollectionurbb1

Noile branduri consolidează portofoliul URBB de beri speciale, care oferă astăzi o selecție variată de tipuri – de la bere de grâu până la stout, varietăți de bere bock sau ale, cu proveniență din diverse regiuni ale Europei cu o veche tradiție în bere, precum: Germania, Belgia, Irlanda, Italia și Franța. Selecția oferă consumatorilor ocazia de a savura beri care au trecut proba timpului, fiind produse de berării fondate în diverse secole ale celui de-al doilea mileniu.

Timeless Collection

Grimbergen Ambreé este o bere de abație Amber Ale, produsă din dubla fermentare a mai multor tipuri de malț și hamei (hameiul Gatinais), celebru în zona Grimbergen, lângă Bruxelles, Belgia. Această bere este închisă la culoare, cu nuanțe rubinii și are un gust plin, dulce-amar, cu note de caramel, prune uscate și malț. Simbolul acesteia, pasărea Phoenix, subliniază lupta pentru păstrarea valorilor autentice ale abației în ciuda incendiilor devastatoare prin care a trecut. Povestea acestei beri a început la 1128, iar numele acesteia este puternic legat de înființarea, de către Sfântul Norbert, a Abației din Grimbergen, lângă Bruxelles.

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru, produsă din “caviarul hameiului”, Strisselspalt, un tip de hamei unic, exclusiv în Franța, precum și din culturi speciale de drojdie și malț atent selecționate. Această bere ilustrează eleganța și gustul Franței și este produsă încă din anul 1664.

Angelo Poretti este o bere italiană, a cărei poveste a început în Valganna, nordul Italiei, în 1877, ca rezultat al călătoriilor fondatorului în Austria, Bohemia și Bavaria, unde a învățat secretele producerii unei beri de calitate de la cei mai mari maeștri berari. Berea va fi disponibilă pe piața din România în trei variante: 4 Luppoli Original, 5 Luppoli Bock Chiara și 6 Luppoli Bock Rossa.

Angelo Poretti 4 Luppoli Original este o bere lager de fermentație joasă, produsă din patru soiuri de hamei. Combinația notelor aromatice de fructe îndulcesc gustul amar moderat Angelo Poretti.

Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara este o bere bock cu cinci varietăți de hamei; are o aromă de fructe distinctă, echilibrată și cu un gust amar delicat.

Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa este o bere bock de culoare roșie, cu șase soiuri de hamei. Textura acesteia este evidențiată de aroma de cereale arse și nuanțele discrete de caramel și lemn dulce.

Noile produse sunt disponibile în horeca de la începutul acestei luni.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302