URBB lansează berea românească Bucur – bere de bulevard

URBB lansează berea românească Bucur – bere de bulevard
person Horeca
access_time_filled

Bucur bere de bulevardUnited Romanian Breweries Bereprod (URBB) lansează pe piața locală brandul de bere românească Bucur, o bere poziționată în segmentul premium.

“Bucur – bere de bulevard este o bere de calitate, care păstrează raportul dintre tradiție și modernitate, fiind inspirată de vechile rețete românești de bere, la care s-au adăugat inovații în ingrediente și tehnologie”, spun reprezentanții URBB.

începând din această vară, berea Bucur – bere de bulevard este disponibilă la draught, în locații horeca la nivel național.

Nu întâmplător am optat pentru Bucur – bere de bulevard. Bulevarul era, și este în continuare, acel loc unde se întâmplă toate lucrurile importante din viața urbei, locul unde se adună cele mai interesante personaje și se spun povești extraordinare, la un pahar de bere de calitate. Suntem fericiți să putem oferi consumatorilor noștri, pe langă numeroasele branduri internaționale consacrate, o bere românească de legendă. Bucur – bere de bulevard este mai mult decât o legendă, este esența trăirii urbane, dinamice și cosmopolite în România. Mai mult, Bucur îmbină armonios ideea de renaștere cu bucuria și frumosul, atât de specifice poporului român”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

Bucur este o bere blondă, de un auriu intens, care combină trei tipuri de hamei, ceea ce îi conferă o aromă florală distinctă și echilibrată, cu nuanțe de mentă și pin verde.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. Portofoliul URBB este format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale.

în prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302