ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită

ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită
person Horeca
access_time_filled

ZAREA7steleDe o culoare ambră aurie, ZAREA 7 Stele este o băutură echilibrată cu un gust delicat, dar complex, cu finish prelungit, ce captează atenția celor mai exigenți cunoscători.

ZAREA 7 Stele este licoarea creată de un producător cu un secol de tradiție și cu o istorie ce poate fi oricând subiectul unei conversații spumoase între prieteni. Povestea acestei băuturi pe bază de distilat de vin învechit în butoaie de stejar este foarte interesantă.

în anii ’50 cele mai nobile băuturi se realizau la secția ZAREA 5, secția de „Coniacuri de calitate superioară” în care adevărați maeștri ai gustului înfrățeau distilatul, alcoolul și maceratele naturale, desăvârșindu-și talentele în arta băuturilor distilate. Zarea, Dunărea și Tomis sunt doar câteva dintre brandurile realizate în crama ZAREA, branduri medaliate în cadrul competițiilor internaționale.

Tradiția de producător de băuturi spirtoase de înaltă calitate este recunoscută și azi, când consumatorii români au votat ZAREA ca fiind Nr.1 în ceea ce privește Calitatea în categoria Băuturilor Spirtoase conform studiului de piață QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS în România (www.icertias.com).

ZAREA 7 Stele este o băutură românească cu tradiție, fină și sofisticată. Această experiență a gustului și a mirosului e ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii la masa de sărbători, alături de povești despre alte vremuri sau vești proaspete despre ultimele realizări.

ZAREA 7 Stele se găsește într-o sticlă cu prezentare premium, în litraje de 0,5L, 0,7L sau într-o cutie elegantă, gata pentru a fi oferită cadou, ZAREA Connaisseur cu 2 pahare elegante.

Compania ZAREA reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante și băuturi distilate produse în România. Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro, dar și pe rețelele sociale: www.facebook.com/zarearomania și www.instagram.com/zarearomania

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302