Accor a desemnat directorul general pentru noul hotel ibis Politehnica

Accor a desemnat directorul general pentru noul hotel ibis Politehnica
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier Accor a anunțat numirea Ralucăi Mihăescu în rolul de director general al hotelului ibis Bucharest Politehnica, ce urmează să fie deschis în toamna acestui an.

“Hotelul urmează să se deschidă în trimestrul al patrulea din 2020 și este una dintre cele 7 deschideri ale Accor în România din acest an, alături de alte 10 proprietăți care vor veni pe piață până în 2023”, spun reprezentanții Accor într-un comunicat.

Noul hotel va pune pe piață 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

ibisPolitehnica

Piața hotelieră din România rămâne promițătoare și nu încetinește ritmul creșterii, cu numeroase hoteluri noi ce se deschid anul acesta. A face parte din această schimbare, prin crearea și coordonarea unei echipe de talente pentru viitorul hotel ibis Politehnica este o provocare pe care sunt foarte încântată să o accept. îmi place să mă bucur de fiecare moment și să găsesc bucuria în lucruri mici. De aceea, doresc să construiesc o echipă care să poată aduce zâmbete oaspeților noștri – nu doar pe chip, ci și în inimă”, spune Raluca Mihăescu (foto jos), director general ibis Bucharest Politehnica, care a deținut, din 2018, funcția de director general la ibis Palatul Parlamentului. Raluca va fi responsabilă acum de construirea echipei noului hotel. RalucaMihaescu

Atașamentul puternic al Ralucăi Mihăescu față de grupul Accor și de brandul ibis este dovedit de cei peste 15 ani de experiență în Accor, subliniază reprezentanții Accor în comunicat.

în 2004, Raluca Mihăescu a început ca director de vânzări și marketing pentru ibis Gara de Nord, un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parlamentului și ibis Constanța, iar în 2009, ibis Sibiu. Câțiva ani mai târziu, în 2017, a avut ocazia de a ocupa funcția de director general interimar pentru Mercure Bucharest City Center, înainte de a administra ibis Palatul Parlamentului până la sfârșitul lunii iunie 2020. Acum, așteaptă cu entuziasm provocările pe care le va aduce noul hotel ibis, ce se va deschide în această toamnă în București.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302