Accor se parteneriază cu Visa pentru a oferi experiențe de plată superioare membrilor clubului de loialitate ALL

Accor se parteneriază cu Visa pentru a oferi experiențe de plată superioare membrilor clubului de loialitate ALL
person Horeca
access_time_filled

Accor și Visa au anunțat un parteneriat global pentru a oferi noi experiențe de plată membrilor clubului de loialitate ALL-Accor Live Limitless.

Parteneriatul va aduce împreună programul de loialitate al Accor și capacitățile de plată globale ale Visa pentru a crea noul card ALL Visa.

accorsivisa

Membrii care solicită noul card Visa vor putea să-l folosească pentru achiziții zilnice oriunde Visa este acceptată.

Accor va colabora cu instituțiile financiare și băncile partenere Visa pe piețele cheie din Europa, America de Nord și de Sud, Orientul Mijlociu și Asia Pacific pentru a emite noul card ALL Visa. Acesta va oferi membrilor recompense adaptate în funcție de preferințe și capacitatea de a colecta mai multe puncte de loialitate atunci când stau la o proprietate Accor sau când fac cumpărături.

Prin parteneriatul cu Visa, Accor îmbogățește beneficiile programului său de loialitate lansat recent, ALL-Accor Live Limitless, pentru cele 64 de milioane de membri și peste 250 de milioane de clienți la nivel global.

Introducerea cardului ALL Visa va permite grupului Accor să se conecteze cu clienții dincolo de șederea lor, printr-un program de fidelizare lider în industrie, oferind tuturor utilizatorilor posibilitatea de a câștiga puncte, de a se bucura de noi experiențe și chiar de mai multe nopți de cazare.

Parteneriatul cu Visa va reprezenta un impuls uriaș pentru Accor, în călătoria comună pentru a dezvolta un card inovativ de plată co-brand. Această inițiativă nouă va oferi beneficii de neegalat membrilor noștri și va consolida succesul programului nostru de loialitate ALL. Vom crește baza noastră de membri, vom încuraja implicarea acestora și vom oferi stimulente fiecărui membru să stea la noi mai frecvent și mai ușor. Dezvoltarea ALL este o etapă majoră pentru noi și suntem foarte încântați că am găsit în Visa un partener care ne împărtășește pasiunea de a oferi recompense și recunoaștere de zi cu zi.„, a declarat Sébastien Bazin, Chairman & Chief Executive Officer al Accor.

Suntem încântați să fim parteneri cu Accor și să sprijinim introducerea unui nou program de loialitate pentru clienți. Consumatorii digitali de astăzi, se așteaptă la recompense care sunt adaptate nevoilor lor și oferă experiențe noi și unice. Sunt extrem de încântat de puterea expertizei Accor în domeniul ospitalității care se unește cu rețeaua globală și capacitățile digitale ale Visa. Această combinație se va traduce prin-un program de loialitate și produse de plată atractive, care vor fi în avangarda pieței ospitalității.”, a declarat, la rândul său, Al Kelly, Chairman & Chief Executive Officer al Visa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302