Accor și meetago® au semnat un parteneriat internațional

Accor și meetago® au semnat un parteneriat internațional
person Horeca
access_time_filled

Accor și meetago®, furnizor de soluții software de rezervare în domeniul MICE, au semnat, în cadrul IMEX Frankfurt, un parteneriat strategic internațional pentru a răspunde nevoilor sectorului MICE.

Astfel, tehnologia și serviciile de rezervare ale meetago® vor fi oferite de Accor nu numai în regiunea DACH (Germania-Austria-Elveția), ci în toată Europa și pe câteva piețe cheie, precum SUA și China.

Parteneriatul Accor și meetago® își propune să facă rezervarea și managementul conferințelor, evenimentelor și întâlnirilor de afaceri mai rapide, mai globale și mai eficiente pentru hoteluri și organizatori de evenimente. Acesta va facilita răspunsul la cererea clienților corporativi și va promova expansiunea internațională continuă a activităților de tip MICE ale ambilor parteneri.

accorsimeetago

Odată cu lansarea acestui parteneriat, soluția de conectivitate dezvoltată în comun va fi disponibilă pentru peste 1.600 de hoteluri cu profil MICE din lume. Oferta se concentrează pe un portofoliu cuprinzător și atrăgător de hoteluri cu specific MICE, aparținând tuturor brandurilor.

Prin parteneriatul strategic cu meetago®, răspundem cererii în creștere a clienților noștri corporativi și vom face ca oferta noastră să fie disponibilă centralizat pe o singură platformă în viitor. Oferim, de asemenea, servicii mai cuprinzătoare și mai eficiente, cu un nivel mai ridicat de digitalizare a industriei MICE„, a declarat Sabine Toplak, Vicepreședinte Vânzări Accor Central Europe.

Soluții inovatoare pentru evenimente de afaceri

Bazat pe tehnologia cloud de ultimă generație, instrumentul inovativ online de management al întâlnirilor creat de meetago® garantează organizatorilor de conferințe un proces de rezervare sigur. De asemenea, Grupul oferă soluții individuale pentru managementul evenimentelor și al participanților, de la întâlniri mici la evenimente de business de proporții.

Cu peste un milion de utilizatori pe an, meetago® este una dintre cele mai vizitate și folosite platforme de rezervare pe piețele de evenimente germane și europene.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302