Accor ține apăsată pedala dezvoltării în România. Grupul deschide un nou hotel pe plan local

Accor ține apăsată pedala dezvoltării în România. Grupul deschide un nou hotel pe plan local
person Horeca
access_time_filled

Grupul Accor anunță deschiderea primului său hotel în Galați, care operează sub brandul ibis Styles. Proprietatea din Galați este cea de-a doua deschisă în România în 2020 și va fi urmată îndeaproape de încă 5 în acest an, se arată într-un comunicat de presă.

ibisstylesgalati

Viteza dezvoltării Accor în România nu a fost influențată de provocările fără precedent pe care le-am întâmpinat în industria ospitalității în ultimele luni. Dovada este dată de deschiderea a 7 noi hoteluri în acest an, care vor însuma 802 de camere.

Primele hoteluri deschise sunt ibis Styles București Centrul, pe 22 iunie și ibis Styles Dunărea Galați, pe 24 august. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele hoteluri noi care se deschid în România în acest an. în următoarele câteva luni, vor fi urmate de Mercure Galați, Mercure Timișoara, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Timișoara și ibis Bucharest Politehnica. Suntem entuziasmați de deschiderea a două noi piețe promițătoare în acest an – Galați și Timișoara. Alături de partenerii noștri, suntem nerăbdători să aducem experiența superioară oferită de Accor oaspeților și comunităților locale din aceste două orașe minunate.„, declară Christophe Chamboncel, VP Operations Management Romania & South-Eastern Europe.

Hotelul ibis Styles Dunărea Galați este situat pe Strada Domnească 13, la câțiva pași de Centrul Vechi al orașului Galați și în proximitatea Portului Galați, cel mai mare port de pe Dunăre și al doilea ca mărime din România, iar planul de renovare a hotelului a inclus modernizarea camerelor, restaurantelor și a zonelor publice în conformitate cu standardele brandului ibis Styles, precum și investiții în cele mai noi servicii IT și digitale.

Tema ibis Styles Dunărea Galați spune povestea unei imersiuni în natură. Oaspeții pot alege una dintre cele 80 de camere de design și se pot bucura de spații publice frumoase, precum și o zonă de conferințe complet echipată. Hotelul invită călătorii și comunitățile locale la Wise Café, care oferă cafea proaspăt prăjită și gustări sănătoase.

ibisstylesgalati2

Pentru următorii doi-trei ani, Accor a asigurat un plan de dezvoltare solid în România, cu 10 noi proprietăți, ce totalizează peste 1344 de camere.

Noile deschideri includ Swissotel Bucharest, un hotel de cinci stele în capitală, și alte branduri noi care vor intra pe piața românească.

Tot mai multe hoteluri se alătură rețelei Accor, deoarece investitorii și proprietarii doresc să profite din plin de revenirea viitoare a pieței ospitalității. Aceștia sunt motivați să devină parte a portofoliului, beneficiind astfel de notorietatea brandurilor, de puterea rețelelor de distribuție și a clubului de loialitate ale Accor, atât în Europa cât și în România”, spun reprezentanții Accor.

Cu 5.000 de hoteluri la nivel mondial, Accor oferă expertiză atât în ceea ce privește contractele management hotelier, cât și de franciză, în funcție de nevoile investitorului. Grupul este alături de investitori de la debutul proiectului, în etapa de proiectare tehnică, până la deschidere și operare. Portofoliul Accor este format din 39 de mărci diferite.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302