Accor vinde către AccorInvest participarea sa în Orbis pentru €1.06 mld

Accor vinde către AccorInvest participarea sa în Orbis pentru €1.06 mld
person Horeca
access_time_filled

Accor a anunțat că a semnat un acord obligatoriu cu AccorInvest referitor la vânzarea pachetului său de 85,6% din Orbis, la un preț de 115 PLN pe acțiune, ceea ce corespunde valorii totale a tranzacției de 1,06 miliarde EUR. Vânzarea va fi efectuată prin ofertă pentru toate acțiunile Orbis.

accororbis

AccorInvest a notificat Autoritatea Poloneză de Supraveghere Financiară (KNF) cu privire la cele de mai sus pe 17 decembrie 2019. Accor a planificat finalizarea tranzacției până la sfârșitul primului trimestru din 2020.

în legătură cu aceste informații și anunțul planificat al ofertei, Consiliul de Administrație al Orbis a decis să pună în așteptare analizele suplimentare privind fezabilitatea programului de a răscumpăra acțiunile companiei (CR din 13 noiembrie 2019), până la rezultatele prezentei oferte.

AccorInvest este un investitor hotelier, proprietar și operator al unui portofoliu imobiliar, prezent în 26 de țări cu 857 de hoteluri administrate de Accor. Grupul investește în consolidarea portofoliului de proprietăți prin renovări și noi dezvoltări hoteliere în Europa. AccorInvest și Accor acționează împreună într-o manieră concertată pentru a oferi clienților hotelurilor satisfacție și o experiență excelentă. AccorInvest a devenit investitor hotelier, proprietar și operator după transformarea strategică Accor, începută în 2013.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302