AccorHotels semnează un acord strategic cu Mantis Group

AccorHotels semnează un acord strategic cu Mantis Group
person Horeca
access_time_filled

AccorHotels a anunțat un parteneriat strategic cu Grupul Mantis din Africa de Sud, o colecție de proprietăți de cinci stele premiate, deținute, sub contract de management sau sub licență, în toată lumea, pe toate cele șapte continente. De la hoteluri de tip boutique, cabane eco, rezervații naturale dedicate faunei sălbatice și vapoare de lux până la turismul de aventură, precum și o divizie de călătorii personalizate, acordul consolidează AccorHotels ca lider în experiențele unice și rezonează cu platforma de conservare a grupului, Planet 21.

Sebastien BazinAccor

Acest parteneriat strategic este însoțit de lansarea Fondului Comunitar pentru Conservarea Africii (CCFA), o organizație nonprofit (ONG) care urmărește să amplifice angajamentul grupurilor de a preveni declinul accelerat al vieții sălbatice din Africa și de a reuni trei organizații de conservare de renume internațional – Wilderness Foundation, Tusk Trust și African Parks.

Sebastien Bazin, Președinte și CEO al AccorHotels, a declarat: „Mantis este un pionier în servicii turistice personalizate în unele dintre cele mai imaginative hoteluri din întreaga lume. Cu acest parteneriat strategic, consolidăm amprenta Grupului în Africa și avem acces la un brand cu rădăcini și cu o puternică moștenire, recunoscut pentru angajamentul său de a proteja mediul și renumele său de prestigiu în spațiul ospitalității„.

Fondatorul și Președintele grupului Mantis, Adrian Gardiner, a comentat: „AccorHotels este unul dintre operatorii hotelieri și de turism cu cea mai rapidă creștere din întreaga lume. Acest acord reprezintă o propunere atractivă pentru grupul Mantis de a utiliza canalele de distribuție ale AccorHotels și de a ajunge la nivel mondial pentru a extinde în continuare conceptele de ospitalitate și proiectele de sustenabilitate pe care ne-am străduit să le dezvoltăm. Suntem încântați să începem acest nou capitol alături de AccorHotels, unde vom acționa ca ambasadori pentru dezvoltarea portofoliilor și ofertelor grupurilor noastre„.

Rețeaua Mantis cuprinde 28 de proprietăți gestionate, plus o rețea globală de hoteluri și reședințe sub licență, inclusiv vile de tip boutique și proprietăți emblematice, cum ar fi Founders Lodge – o rezervație naturală dedicată faunei sălbatice din Africa de Sud situată în provincia Eastern Cape, Mantis St Helena – un boutique hotel în îndepărtata insulă din Oceanul Atlantic, precum și hotelul Draycott din Londra, sinonim cu eleganța Lumii Vechi și luxul britanic chintesențial.

mantis

Apreciat pentru renumitele experiențe dedicate aventurierilor curioși, Mantis Group deține și operează numeroase vapoare lux unice și o cabană sub marca Zambezi Queen Collection.

Acest parteneriat strategic va consolida poziția de lider a AccorHotels în Africa și va întări viziunea de a îmbina conservarea și educația în operațiunile sale. Repere importante ale succesului Mantis în conservare includ sprijinul și sponsorizarea inițiativelor pentru Fundația Wilderness Africa, Tusk Trust și diverse alte ONG-uri de conservare. Mantis se străduiește să conserve biodiversitatea peisajelor care găzduiesc proprietățile și să împărtășească beneficiile ecoturismului cu comunitățile locale prin crearea de locuri de muncă.

Educația, de asemenea, o valoare de bază a grupului Mantis, este exemplificată în „Experiența mondială”, un program care oferă studenților internaționali posibilitatea de a urma stagii de conservare în toată Africa de Sud. Grupul are un parteneriat cu Universitatea din Stenden, o instituție de management hotelier din Africa de Sud care educă studenții în domeniul ospitalității și al managementului dezastrelor și oferă, de asemenea, o experiență practică prin intermediul stagiilor la proprietățile Mantis și este singura instituție din lume care oferă un curs în conservare și managementul proprietăților la o rezervație naturală dedicată faunei sălbatice.

Acordul de parteneriat este în curs de obținere a aprobărilor din partea instituțiilor de reglementare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302