Al doilea hotel Hampton by Hilton se va deschide la Cluj-Napoca

Al doilea hotel Hampton by Hilton se va deschide la Cluj-Napoca
person Horeca
access_time_filled

hampton-backup_logoGrupul hotelier Hilton Worldwide a semnat un acord de management cu o companie privată din România pentru un al doilea hotel Hampton by Hilton, brandul economic al grupului. Acest acord determină creșterea numărului de hoteluri Hilton Worldwide deschise și în curs de dezvoltare pe piața românească, dintre care trei urmează să fie inaugurate anul acesta.
Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la începutul lui 2012, oferind oaspeților săi 107 camere în centrul orașului Cluj Napoca. Anunțul companiei hoteliere a urmat după semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Brașov care se va deschide tot în 2012.
Hampton-by-Hilton-Berlin
Cu peste 90 hoteluri incluse în proiectele sale de dezvoltare din întreaga Europă, Hilton Worldwide privește România ca pe o piață strategică de dezvoltare în cadrul planurilor sale globale. Printre hotelurile incluse în planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide în România se numără: DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Hilton Bucharest, Piața Unirii, DoubleTree by Hilton Ploiești și Hampton by Hilton Brașov. Toate acestea se vor alătura hotelurilor Athenee Palace Hilton București și Hilton Sibiu care în prezent sunt funcționale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302