Arhitecți iluștri vin în București, la Forumul Internațional de Architectură și Inginerie SHARE Bucharest 2018

Arhitecți iluștri vin în București, la Forumul Internațional de Architectură și Inginerie SHARE Bucharest 2018
person Horeca
access_time_filled

livingdesignTarek Hegazy, Principal&Creative Director la Living Design, una dintre cele mai prestigioase companii de design interior din întreaga lume, va susține o prezentare la Forumul Internațional de Architectură și Inginerie SHARE Bucharest 2018, care va avea loc în data de 27 martie la hotelul Radisson Blu din București.

Pentru a vă înregistra la eveniment și pentru detalii, intrați AICI.

Subiectul prezentării sale constă în prezentarea proiectului Kempinski – Geneva și se intitulează: “An iconic transformation journey through guest expectations at Grand Hotel Kempinski Geneva Switzerland”.

Cu o prezență de peste 28 de ani pe scena designului interior și cu o carieră ilustră, cu numeroase și prestigioase proiecte la portofoliu rezultând mai mult de 270 de proiecte finalizate (majoritatea hoteluri de cinci stele), Tarek Hegazy s-a alăturat Living Design în 1999. Șapte ani mai târziu, în 2006 a devenit Principal și Creative Director al companiei. Fondată în 1984, compania sa este considerată în breaslă a fi una dintre cele mai active în domeniul designului interior și a livrării la cheie din Europa și Scandinavia. 

Living Design este autorul unei game largi de proiecte pe toate continentele, și a lucrat pentru cele mai prestigioase nume din industria hotelieră din Europa, Rusia, Orientul Apropiat și Statele Unite ale Americii.

Mai mult, Tarek a conceput și a înființat Living Design Development, cu prototipul numit Living Hotel, primul hotel din gama sa ce este momentan în construcție în Suedia. înainte de a se alătura Living Design, Tarek a lucrat ca Senior Designer pentru Administrația din Dubai, contribuind la primele inițiative de construcție hotelieră din Dubai, cum ar fi Dusit Hotel, Turnurile Emirates și Burj Al Arab. A lucrat și în numeroase companii de top din domeniul designului în cariera sa timpurie.

Arhitectul Hegazy susține des prezentări despre Arhitectură și Design Interior la numeroase forumuri și întruniri din domeniul designului. El este membru al Institutului American al Arhitecților (AIA), Ordinul Suedez al Arhitecților și în Sindicatul Egiptean al Inginerilor.

Hotelul Grand Kempinski Geneva din Elveția, pe care îl va prezenta la SHARE București 2018, pe data de 27 Martie 2018, este cunoscut pentru numeroasele premii și recunoașteri internaționale. Cât privește munca pe care o desfășoară în prezent, putem aminti hotelurile Intercontinental Davos, Kempinski din Geneva, Minsk și Cairo, precum și hotelul Swissotel Budva în Muntenegru. De asemenea, alte proiecte din Arabia Saudita, Suedia sau chiar și de peste ocean reprezintă portofoliul său profesional actual.

Alte nume importante care vor fi prezente la forumul SHARE București 2018 din 27 martie includ: Massimiliano Fuksas (Italia), Pan Yi Chang (Singapore), Yi Chen (China), Zhang Muchen (China), Mark Sutton Vane (Anglia), Karem Yazgan (Turcia), Patrick Meijers (Olanda), Anne-Cecile Comar (Franța) și Philippe Croisier (Franța). 

Speakeriforumshare

SHARE București 2018 este organizat de Asociația Culturală Pro Event, Ordinul Arhitecților din România și ABplus Events.

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/

De 20 de ani, ABplus events promovează excelența în domeniul arhitecturii și construcțiilor prin evenimente internaționale organizate pentru arhitecți și contractori în Europa Centrală și de Est. Informațiile despre evenimentele organizate în România, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Albania, Serbia, Grecia, Polonia sunt prezentate pe www.share-architects.com.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302