Athénée Palace Hilton a deschis noul spațiu de evenimente și conferințe

Athénée Palace Hilton a deschis noul spațiu de evenimente și conferințe
person Horeca
access_time_filled

salievenimentehiltonHotelul Athénée Palace Hilton din București a inaugurat în mod oficial noul spațiu de evenimente și conferințe.

Suntem extrem de mândri să continuăm renovarea sălii de bal Le Diplomate cu extinderea și modernizarea noilor săli de conferințe, ce dispun acum de cea mai nouă tehnologie. Ne-am dorit să păstrăm farmecul emblematic al hotelului, dar în același timp să ne ridicăm la așteptările clientului modern, oferind facilități la cele mai înalte standarde„, spune Jan Thomsen, directorul general al Athénée Palace Hilton.

Inaugurarea noului spațiu a fost sărbătorită alături de parteneri printr-o recepție elegantă și s-a bucurat de participarea unui număr mare de invitați.

Cele zece săli de conferință au fost echipate cu internet de mare viteză, elemente moderne de design și lumină ajustabilă, pentru maximizarea funcționalității și a productivității. Configurația flexibilă permite găzduirea evenimentelor de orice tip: atât conferințe cât și evenimente sociale. Ultima tehnologie în audio-vizual și servicii de conferință sunt disponibile, pentru a asigura derularea armonioasă a evenimentelor, precum și acces la terasa privată.

salievenimenteatheneepalace

Pe lângă dotările de ultimă generație, hotelul oferă și un concept inovator de food&beverage, pentru o experiență culinară interactivă. Organizatorii pot beneficia gratuit de Chef Live Cooking Stations pentru rezervări făcute până la data de 10 aprilie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302