Athénée Palace Hilton desemnează un nou director general

Athénée Palace Hilton desemnează un nou director general
person Horeca
access_time_filled

Hilton Worldwide anunță desemnarea lui Jan Thomsen la conducerea hotelului Athénée Palace Hilton din București, începând cu 1 noiembrie 2013. Thomsen este succesorul Lindei Griffin, care, după trei ani plini de succes în România, a acceptat o nouă provocare în Marea Britanie, unde va avea funcția de director general al hotelului Hilton Kensington Londra.

janthomsen2

Jan Thomsen are o experiență de peste 27 de ani în industria hotelieră. Recent, a ocupat pozitia de director general în Ungaria pentru hotelul Hilton WestEnd, localizat în Budapesta.

Debutul carierei de director general  a avut loc în Danemarca, în cadrul Scandic Hotels, un brand ce a intrat ulterior în portofoliul Hilton Worldwide. După ce a condus numeroase hoteluri din Copenhaga, Jan și-a perfecționat calitățile de lider într-o funcție regională, având în subordine operațiunile a 12 proprietăți din Germania.

Athénée Palace Hilton este un hotel emblematic, iar experiența și pasiunea lui Thomsen vor continua să asigure performanța echipei hotelului la cele mai înalte standarde în ceea ce privește serviciile hoteliere, se arată într-un comunicat. „M-am îndrăgostit de Europa de Est și sunt extrem de încântat că am onoarea să preiau acest rol în prestigiosul Athénée Palace Hilton București”, a declarat Thomsen.

Acesta a fost dintotdeauna atras de industria ospitalității. Și-a început studiile în cadrul unei renumite școli de management hotelier din Danemarca, acceptând apoi provocările oferite de Școala de Business IMD din Elveția și absolvind ulterior cursurile Universității Cornell din SUA. Pe lângă domeniul hotelier, Jan este pasionat de canotaj, pe care-l practică de fiecare dată când vizitează Danemarca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302