Banyan Tree și AccorHotels anunță un parteneriat strategic

Banyan Tree și AccorHotels anunță un parteneriat strategic
person Horeca
access_time_filled

Banyan Tree Holdings a anunțat că a intrat într-un acord cu AccorHotels. în cadrul unui parteneriat pe termen lung, ambele părți intentionează să colaboreze pentru a dezvolta și a gestiona hotelurile sub brandul Banyan Tree din întreaga lume. Banyan Tree va avea, de asemenea, acces la rețeaua de rezervări și vânzări la nivel mondial a grupului AccorHotels, precum și programul de loialitate Le Club AccorHotels.

AccorHotels va realiza o investiție inițială de 24 milione SGD (dolari Singapore), adică aproximativ 16 milioane de euro în compania bazată în Singapore Banyan Tree și ambele părți vor dezvolta împreună brandurile deținute de Banyan Tree la nivel global. 

BanyanTreeLijiang

Ho Kwon Ping, Executive Chairman of Banyan Tree, a declarat: “Acest acord nu este numai transformațional pentru Banyan Tree, dar este, de asemenea, o inovație pentru industria globală a ospitalității. Odată cu actuala consolidare a marilor companii hoteliere, jucătorii mai mici, dar de asemenea globali – mulți dintre ei controlați de familii – caută de asemenea alianțe strategice cu giganți globali. Alianța noastră strategică cu AccorHotels ne permite să rămânem o companie independentă, dându-ne posibilitatea să continuăm să încheiem acorduri de managament pe cont propriu și, pe deasupra, să accelerăm viteza și raza de extindere a Banyan Tree, AccorHotels ajutându-ne să ne dezvoltăm brandurile în întreaga lume. Credem că acest acord va propulsa rapid brandurile noastre la nivel global și ne va consolida abilitatea de a îmbrățisa schimbarea și inovația în industria ospitalității cu un partener puternic la nivel mondial. Suntem entuziasmați și angajați în acest parteneriat”.

Sebastien Bazin, CEO și Președinte AccorHotels a declarat că această colaboare cu Banyan Tree este o ocazia excelentă pentru Accor de a-și completa oferta pentru owneri, cu branduri iconice, dar și de a-și consolida leadearship-ul în segmentul hotelier de lux.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302