Brandul DoubleTree by Hilton intră pe piața hotelieră din Cluj-Napoca

Brandul DoubleTree by Hilton intră pe piața hotelieră din Cluj-Napoca
person Horeca
access_time_filled

Hilton anunță oficial deschiderea hotelului DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza, prima unitate sub brandul DoubleTree by Hilton din Cluj. Aflat în proprietatea Transylvania Trek, care îl și administrează, hotelul (fostul City Plaza) este situat pe Strada Sindicatelor 9-13, la numai 8 km distanță de Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Suntem încântați să ne întâmpinăm oaspeții în cel mai nou hotel din Cluj- Napoca”, a declarat Andreea Bălaj, General Manager al DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza. “Hotelul este primul de acest tip care s-a deschis în frumosul nostru oraș, care atrage în fiecare an numeroși turiști. De la cei care își doresc să exploreze orașul, până la cei care vor să organizeze conferințe în spațiul nostru versatil, special amenajat în acest scop, ne adaptăm cerințelor fiecărui călător,” a adăugat Andreea Bălaj.

doubletreebyhiltonclujnapoca

AICI puteți citi un interviu cu Andreea Bălaj, General Manager al hotelului, despre afilierea hotelului City Plaza la brandul DoubleTree by Hilton.

Printre facilitățile oferite de hotel se numără:

  • Restaurante

Turiștii pot porni într-o adevărată călătorie culinară în restaurantul Marco Polo, cu un bufet asortat pentru micul dejun, astfel încât să-și înceapă ziua în forță. Pentru prânz și cină, pot să aleagă dintr-o mulțime de preparate internaționale, oferite de restaurantul Ken Sai, unde sunt disponibile inclusiv rețete europene de succes, pregătite într-o notă inedită, cu ingrediente proaspete, naturale, cultivate la nivel local. După apetisantul meniu de la Ken Sai, oaspeții se pot instala confortabil în Barul Syndicate al hotelului, unde îi așteaptă o selecție clasică de băuturi apreciate în toată lumea, între care diverse tipuri de coniac și whisky.

  • Spații de relaxare

Oaspeții pot să se împrospăteze la Salute Per Aqua Spa, beneficiind de tratamente corporale și masaje relaxante, sau să facă o baie în piscina încălzită din interiorul hotelului, de unde se deschide o minunată panoramă asupra orașului. De asemenea, au la dispoziție un centru de fitness deschis non-stop.

  • Săli pentru întâlniri și evenimente

DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza are trei săli de conferințe iluminate natural, cu o capacitate de până la 410 oaspeți. Având o recepție pentru servirea băuturilor și două terase panoramice, de unde se deschid priveliști superbe asupra orașului, hotelul oferă spații pentru orice eveniment corporatist sau privat.

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile cu o răspândire rapidă la nivel global. în prezent, există peste 500 de unități de lux sub acest brand cu peste 119 000 camere în orașe cheie, zone metropolitane și destinații de vacanță pe șase continente.

Hilton este o companie hotelieră globală, ce deține un portofoliu de 14 branduri de înaltă calitate și aproape 5000 de proprietăți, cu peste 812.000 de camere în 103 țări și teritorii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302