Christine Schillings preia conducerea executivă pe România a grupului educațional elvețian winsedswiss

Christine Schillings preia conducerea executivă pe România a grupului educațional elvețian winsedswiss
person Horeca
access_time_filled

Christine Schillings, cu o experiență de peste 30 de ani în industria ospitalității, se va alătura grupului educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), ca Chief Executive Officer pentru România.

Sunt onorată să mă alătur echipei winsedswiss care dezvoltă un proiect educațional unic în România. îmi propun ca, prin propria experiență, să consolidez acest brand prin acțiuni concrete care să aducă plusvaloare educației, să ofere oportunități fantastice de carieră oriunde în lume și care să satisfacă cerința majoră actuală, aceea de a avea resurse umane pregătite, adaptate evoluției pieței serviciilor”, declară Christine Schillings.

Grupul educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), cu filiale în România, Elveția și Serbia, are ca obiectiv principal crearea și derularea unor programe educaționale pentru fiecare perioadă a vieții unui om, de la grădiniță la universitate și pe tot parcursul carierei profesionale. Aceste programe acoperă domeniul serviciilor, de la ospitalitate, retailing, la managementul sănătății, al sportului și al luxului. în acest scop, winsedswiss dezvoltă parteneriate cu cele mai renumite instituții de învățământ din domeniu.

ChristineSchillings3

Noul CEO al grupului, Christine Schillings, a activat în sfera operațională în hoteluri din Franța, Germania, Marea Britanie, precum și din România, unde a făcut parte din echipa de management care a deschis Hotelul Athénée Palace Hilton.

De asemenea, timp de 16 ani, a ocupat poziția de Regional Director Hilton Worldwide, având în coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Europa de Est, Turcia, Rusia și Israel. A condus, în calitate de manager general, grupul Ana Hotels România, iar din iunie 2018 a deținut funcția de director general al Hotelului Crowne Plaza București.

De naționalitate belgiană, ea a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles și apoi s-a specializat în Asset Management, Project Management la Cornell University.

Pe lângă zona de business, o altă activitate în care investește multă energie este formarea profesională, fiind specializată în cursuri de leadership pentru viitorii manageri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302