Complexul hotelier Cocor din Neptun este scos la vânzare

Complexul hotelier Cocor din Neptun este scos la vânzare
person Horeca
access_time_filled

Proprietarii magazinului Cocor din București, scos la vânzare luna trecută, vor să vândă și complexul hotelier Cocor din stațiunea Neptun, la un preț de pornire de 18 milioane de euro, preț care poate să scadă cu cel mult 40%. Complexul din Neptun găzduiește cel mai mare centru SPA din România.

hotelcocor

Reprezentanții Cocor SA au anunțat ieri, 6 august că au mandatat Consiliul de Administrație de la Cocor Turism SA Neptun scoaterea la vânzare a complexului din Neptun. Cu probleme financiare foarte grave, acționarii au specificat un lucru interesant în anunțul lor, potrivit site-ului atitudineaonline.ro: în funcție de oferte, hotelul poate fi vândut și cu mai puțin, dar la un preț care să nu fie sub 40% din prețul cerut. Altfel spus, complexul de 4 stele din Neptun, cu tot cu centrul său SPA, poate fi achiziționat și cu 7,2 milioane de euro. De asemenea, vânzarea se poate face și în rate, dacă ofertantul plătește un avans de minim 25%, se mai arată în documentul emis de firma care administrează hotelul, Cocor Turism SA.

cocor2

Firma Turism Cocor este controlată în proporție de 69,01% de Cocor București, restul capitalului fiind deținut de SIF Transilvania (26,6%) și alți acționari.

Cocor București a anunțat la jumătatea lunii iulie scoaterea la vânzare a tuturor activelor deținute, inclusiv a magazinului Cocor din Capitală pentru care acționarii au stabilit un preț de 50 de milioane de euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302