Continental a semnat un contract sale&lease back pentru Ibis Sibiu

Continental a semnat un contract sale&lease back pentru Ibis Sibiu
person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier Continental Hotels a semnat pe 25 noiembrie un contract de tipul sale and lease back pentru hotelul de 3 stele Ibis Sibiu, cu societatea UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Tranzacțiile de tip sale&lease back presupun vânzarea unui imobil, pentru ca, în baza unui contract de leasing pe termen lung, vânzătorul să își păstreze dreptul de folosire a bunului și să îl răscumpere în schimbul unei sume lunare. Hotelul Ibis din Sibiu va fi răscumpărat în 15 ani, iar fondurile obținute vor fi folosite pentru restructurarea serviciului datoriei și pentru nevoi operative ale societății.

sb2

Hotelul Ibis este evaluat la suma de 10 milioane euro. Continental Hotels se află deja la al treilea contract de sale și lease back, instrument utilizat în finanțarea activității sale de investiții.
Lanțul hotelier deține în prezent peste 1860 de camere în 14 hoteluri, 13 restaurante, 54 de săli de conferință, 4 zone SPA în următoarele orașe: București, Arad, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Sibiu, Suceava și Târgu-Mureș. Patru din hotelurile din proprietate (inclusiv hotelul Ibis din Sibiu) sunt operate de grupul francez Accor, printr-un contract de management, sub marca IBIS.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302