Dezvoltatorul Forty Management a finalizat selecția operatorului hotelului cu 260 de camere din Central District Lagoon City

Dezvoltatorul Forty Management a finalizat selecția operatorului hotelului cu 260 de camere din Central District Lagoon City
person Horeca
access_time_filled

Dezvoltatorul Forty Management a finalizat selecția internațională pentru componenta hotelieră a Central District Lagoon City din București, care va include 160 de camere si 100 de apartamente în regim hotelier.

Proiectul va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, având o componentă rezidențială cu 530 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 6.500 mp de spații comerciale, precum și o componentă hotelieră, cu 260 de camere, toate construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons.

laguna 1

Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Centrală și de Est cu eficiență energetică auto-susținută prin surse independente, regenerabile, și este amplasat pe un teren din nordul Bucureștiului, lângă Petrom City.

Forty Management a angajat EST Hospitality Consulting pentru a gestiona procesul de afiliere internațională a componenței hoteliere.

Am invitat să participe în cadrul procesului de selecție toate grupurile hoteliere mari care pot aduce valoare adăugată acestui proiect inovator. Suntem încântați de răspunsurile imediate și feedback-ul pozitiv arătat de cele 9 branduri internaționale ce au depus oferte, unele în premieră pentru România. Acest proiect a generat un interes major din partea acestora, unele grupuri ofertând și 2 branduri, ceea ce ne demonstrează viabilitatea unui proiect atât de special precum Central District Lagoon City, primul proiect din CEE ce va aduce și componentele de leisure și lifestyle, în oraș, ca un veritabil “resort în town”, spune Mircea Drăghici, CEO EST Hospitality Consulting.

laguna3

La finalul procesului de selecție au rămas doi operatori internaționali majori, ce au prezentat oferte foarte bune, dar câștigătorul a făcut o ofertă cu adevărat excepțională, unică la nivelul pieței din România, pentru că și-a dorit cu adevărat să opereze acest concept unic, și a înțeles, așa cum studiile o arată, ca un hotel în cadrul unei destinații premium de leisure precum cel din Central District Lagoon City, adaugă venituri suplimentare. Conform studiilor STR Global, hotelurile cu acces la plajă generează un premium de 151% în venituri comparativ cu hotelurile “normale” din oraș. Vom avea în București, în maximum 3 ani, un nou hotel de 5 stele plus, cu toate valențele aduse de acesta”, adaugă Mircea Drăghici.

Tehnologia Crystal Lagoons, patentată în 190 de țări, este unică în lume și permite dezvoltarea unor suprafețe de mari dimensiuni, acoperite cu apă cristalină și plaje cu nisip alb, având un cost mic de întreținere. Până în acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima dată în Estul Europei o astfel de tehnologie, care le permite locuitorilor să practice înotul și sporturile nautice, cum ar fi navigarea sau caiacul, printre altele; sau pur și simplu să se relaxeze pe plajă, fără a fi nevoie să călătorească mai departe de propria curte.

laguna 2

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar de proiecte verzi de dezvoltare si regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District.

Forty are câteva proiecte mixte finalizate (333 de unități), în construcție (602 de unități în Central District Viitorului 134, Central District Royal Suites și Central District Lagoon City), un hotel de 5 stele în Central District Lagoon City, 9.000 mp de clădiri de birouri în Central District Viitorului 134 și Central District Lagoon City, 2.300 mp de spații comerciale finalizate (Central District Cuza99, 4 Elemente) și 6.750 mp în curs de dezvoltare (Central District Lagoon City și Viitorului 134) – dezvoltări exclusive precum Central District Polonă 25, Central District Cuza 99 & Central District 4 Elements – câștigători ai celor mai prestigioase premii naționale și internaționale din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302