DoubleTree by Hilton a deschis al treilea hotel din România, la Sighișoara

DoubleTree by Hilton a deschis al treilea hotel din România, la Sighișoara
person Horeca
access_time_filled

doubletreebyhiltonsighisoaraDoubleTree by Hilton a deschis vineri, 8 iulie a.c., cel de-al treilea hotel sub acest brand în România, situat în Sighișoara. Primul hotel DoubleTree by Hilton din România s-a deschis în anul 2011, în București, iar cel de-al doilea în toamna anului 2012, în Oradea.

DoubleTree by Hilton Sighișoara – Cavaler se alătură altor 70 de proprietăți DoubleTree by Hilton deschise în întreaga Europă. Hotelul, renovat la standarde superioare, are 74 de camere moderne, inclusiv apartamente și camere la mansardă. Clădirea se află în Sighișoara, un oraș medieval al cărui centru istoric face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Hotelul DoubleTree by Hilton Sighișoara – Cavaler se află la mică distanță de marile atracții turistice ale orașului, la care oaspeții pot ajunge pe jos. De asemenea, orașul este ușor accesibil de pe aeroporturile internaționale din România.

Oaspeții pot servi masa la restaurantul Terasa Domniței, de unde se deschide priveliștea superbă a Cetății, se pot destinde cu gustări și cocktailuri în Lobby Bar sau pot savura bucate tradiționale românești și rețete internaționale la restaurantul Don Quijote. în plus, hotelul oferă un spațiul multifuncțional de întâlniri care poate fi transformat într-o sală de recepții. Acest spațiu beneficiază de lumină naturală și are o capacitate de până la 300 de persoane.

Suntem încântați că am deschis acest hotel care se alătură altor două proprietăți DoubleTree by Hilton din România”, a declarat Dianna Vaughan, Senior Vice President & Global Head, DoubleTree by Hilton and Curio – A Collection by Hilton. “DoubleTree by Hilton Sighișoara – Cavaler își întâmpină oaspeții cu confortul și ospitalitatea care caracterizează toate hotelurile DoubleTree by Hilton, începând cu o primire călduroasă și continuând cu servicii excelente pe toată durata șederii în hotel.”

cameradoubletreebyhiltonsighisoara

Hotelul oferă facilități complexe de business și recreere. La spa, oaspeții au de ales dintr-o ofertă largă de tratamente profesionale, printre care “Turkish Hammam”. Zona de spa include un spațiu de relaxare, vestiare elegante precum și saună uscată și umedă. De asemenea, oaspeții se pot bucura de piscina interioară a hotelului cu vedere spre cetate sau să facă mișcare în centrul de fitness modern, deschis non-stop.

DoubleTree by Hilton Sighișoara – Cavaler este locul ideal pentru turiștii care ajung în Sighișoara și caută un brand hotelier internațional, de încredere”, a declarat Marius Tatar, General Manager, DoubleTree by Hilton Sighișoara – Cavaler.  “Cu o gamă completă de facilități, hotelul este perfect poziționat pentru a-și deservi oaspeții, atât pe cei care călătoresc în interes de afaceri, cât și pe cei veniți să se recreeze. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm oaspeții în acest hotel abia deschis.”

DoubleTree by Hilton Sighisoara – Cavaler va fi inclus în programul Hilton HHonors, iar membrii săi vor beneficia de avantajele programului de loialitate Hilton Hhonors, putând câștiga și folosi puncte pentru fiecare ședere. în plus, oaspeții hotelului se vor putea bucura de conexiune WiFi gratuită, acces la check-in digital și rezervare fără taxe adiționale atunci când își fac rezervările direct prin Hilton.

Adresa Hotelului DoubleTree by Hilton Sighișoara – Cavaler este Str. Consiliul Europei Nr. 6, Sighișoara, 545400, România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302