Forum de tehnologie pentru industria hotelieră la Bucureşti

Forum de tehnologie pentru industria hotelieră la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Hotelierii români sunt invitați pe 5 noiembrie la Forumul de tehnologie pentru industria hotelieră, care va avea loc în cadrul Centrului de Presă de la Romexpo, din București. Forumul este organizat de iBAHN și ARVO și își propune să „ajute hotelul tău să prospere”, așa cum se arată în prezentarea evenimentului și să ofere hotelierilor cele mai recente informații, tehnologii și tendințe, care vor stabili cursul soluțiilor digitale pentru industria hotelieră.

for3Participanții la Forum au posibilitatea de a participa la sesiuni practice și întâlniri față în față cu experții din industrie. Ei pot afla cum să satisfacă nevoile clienților în continuă schimbare, soluții pentru a crește și a maximiza veniturile, pentru a spori vânzările la serviciile hoteliere și pentru a crește gradul de ocupare al hotelului. De asemenea evenimentul va oferi ponturi hotelierilor cum să ofere o experiență memorabilă oaspeților lor.
„Noi înțelegem că tehnologia se află într-o evoluție rapidă, obiceiurile și așteptările clienților sunt în continuă schimbare, iar furnizarea de soluții nu este întotdeauna simplă. Așteptăm cu nerăbdare să discutăm aceste aspecte, la Centrul de Presă de la Romexpo, sâmbătă, 05 noiembrie, la ora 11”, se arată în comunicatul emis de organizatori.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302