Grupul hotelier Orbis va opera două hoteluri în Galați, sub brandurile Mercure și ibis Styles

Grupul hotelier Orbis va opera două hoteluri în Galați, sub brandurile Mercure și ibis Styles
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group, partener strategic al Accor din Europa de Sud-Est, a semnat un acord de management în România pentru operarea a două hoteluri existente care vor fi supuse modernizării și vor fi redeschise sub două branduri noi: Mercure Galați Centrum (66 de camere) și ibis Styles Galați Dunărea (79 de camere).

îmbunătățim în continuare poziția noastră de lider în România prin extinderea dinamică a rețelei de hoteluri sub brandurile Accor nu numai în capitală, ci și în principalele orașe regionale precum Galați. împreună cu partenerii noștri locali – prin deschiderea Mercure Galați Centrum și ibis Styles Galați Dunărea, dorim să oferim clienților din mediul de afaceri și de agrement din România o ofertă cat mai largă de hoteluri„, a comentat Frank Reul, Head of Development of Orbis & Accor in Eastern Europe.

Ambele hoteluri sunt poziționate ideal, pe strada Domneasca, la nr. 13 și nr. 12, la câțiva pași de Centrul Vechi și în apropierea portului Galați, cel mai mare port de pe Dunăre și cel de-al doilea ca mărime din România.

mercurehotels

Mercure și ibis Styles sunt branduri de renume mondial care vor aduce valoare adăugată celor două hoteluri din Galați. Ambiția noastră este de a face din aceste hoteluri cele mai bune destinații din oraș, pe segmentele lor. Dorim să aducem noi standarde pe piața ospitalității locale. Galați este acum pe un val de schimbări pozitive și dorim să fim o parte din el„, a declarat Traian Sandu, proprietar al celor două hoteluri.

Acest parteneriat ne confirmă poziția de companie de turism și ospitalitate cu cea mai mare experiență din regiunea Galați – Brăila, suntem încrezători în potențialul de creștere al regiunii si suntem siguri ca aceste branduri puternice din portofoliul Accor ne vor ajuta să ne dezvoltăm activitatea în domeniul ospitalității și să ne consolidăm poziția de lideri. Acesta este un semnal puternic pentru companiile regionale că vom rămâne partenerul lor de încredere.”, a adăugat acesta.

Planul de renovare a celor două hoteluri va include: modernizarea camerelor, a restaurantelor și a spațiilor publice, pentru a le aduce la standardele brandurilor Mercure și ibis Styles, precum și investiții în cele mai recente servicii IT și digitale, care vor oferi o experiență fluida, eficienta și personalizata oaspeților.

Hotelurile, care se vor deschide în al doilea trimestru din 2020, se vor alătura lanțurilor hoteliere Mercure și ibis Styles, mărcile recunoscute pe segmentele midscale si economic, la nivel internațional.

Mercure este singurul brand hotelier de tip midscale, ce combină forța unei rețele internaționale cu un angajament puternic în ceea ce privește calitatea și oferă oaspeților o experiență primitoare, specifică hotelurilor înrădăcinate în comunitatea locală. Astăzi, mai mult de 790 de hoteluri din întreaga lume operează sub marca Mercure în 63 de țări. Mercure este considerat unul dintre cele mai puternice branduri hoteliere din întreaga lume.

ibis Styles este marca economică a Accor, ce oferă design unic și o atmosferă aparte, un serviciu relaxat și prietenos, unde oaspeții pot simți convivialitatea, specificul local. Creativitatea și umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, care formează o rețea de aproape 470 de proprietăți în 45 de țări.

Acordul de management a fost semnat pentru o perioadă de 15 ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302