Grupul Wyndham a premiat Ramada Plaza Bucharest pentru calitatea serviciilor

Grupul Wyndham a premiat Ramada Plaza Bucharest pentru calitatea serviciilor
person Horeca
access_time_filled

ramadaplazabucharestGrupul hotelier Wyndham a premiat hotelul Ramada Plaza Bucharest pentru calitatea remarcabilă a serviciilor prestate, cu medalia de bronz, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Londra, anunță reprezentanții hotelului într-un comunicat de presă. Certificatul de excelență obținut de hotelul din România îl plasează în top 3 cele mai bune hoteluri din portofoliul grupului hotelier.

Wyndham Hotel Group este cea mai mare companie hotelieră din lume, cu aproape 7260 de hoteluri și aproximativ 618.100 de camere în 66 de țări.

Pentru a primi această distincție, hotelul a trebuit sa obțină rezultate excelente de calitate, măsurate de către auditul intern al Wyndham Hotel Group, clasandu-se astfel pe locul al 3-lea între cele 326 de hoteluri ale Wyndham Hotel Group din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

„Ramada Plaza Bucharest este un hotel cu adevărat fantastic, care pune mare accent pe calitatea experienței oaspeților”, a declarat Rui Barros, prim-vicepreședinte și director general al Wyndham Hotel Group Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Felicit angajații hotelului pentru această realizare importantă și le mulțumesc pentru devotamentul față de brand.”, a adăugat acesta. (În imaginea din stânga puteți vedea momentul înmânării „Premiului Pentru Calitatea Serviciilor” la ceremonia Wyndham de la Londra: domnul Daniel Ben-Yehuda, Director General al hotelului Ramada Plaza Bucharest  (stanga), Rui Barros (dreapta) Prim-Vicepreședinte și Director General, Wyndham Hotel Group Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

ramadaplaza2

Ramada este parte a grupului Wyndham Hotel Group, fiind un brand la nivel global cu aproape 850 hoteluri din clasa medie și de lux ce oferă facilități cum ar fi: restaurante, lounge-uri, room service, banchete, centre de conferință și de afaceri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302