Hilton Worldwide celebrează deschiderea hotelului cu numărul 4000

Hilton Worldwide celebrează deschiderea hotelului cu numărul 4000
person Horeca
access_time_filled

hiltonhotelsCompania hotelieră Hilton Worldwide a anunțat pe 27 iunie a.c. deschiderea hotelului cu numărul 4000 din portofoliul propriu. „2013 a fost până acum un an excepțional pentru compania noastră, iar atingerea pragului de 4000 de hoteluri confirmă angajamentul nostru de a fi compania hotelieră cu cea mai dinamică expansiune de la nivel global. Brandurile noastre continuă să înregistreze creșteri fără precedent în toate regiunile lumii și să inoveze pentru a oferi oaspeților experiențe excepționale”, a declarat Christopher J. Nassetta, president and CEO, Hilton Worldwide.

De la începutul anului 2013, Hilton Worldwide a deschis peste 100 de hoteluri la nivel global, iar în a doua jumătate a anului alte peste 110 hoteluri sunt așteptate să se deschidă, au anunțat într-un comunicat de presă oficialii Hilton Worldwide.

În prezent, compania are în pipeline aproape 1000 de hoteluri care totalizează peste 176.000 de camere, acesta fiind cel mai mare pipeline din industria hotelieră de la nivel mondial și cel mai mare din istoria companiei, se precizează în comunicat.

„Hilton Worldwide deține proprietăți în 90 de țări și regiuni de pe 6 continente. În timp ce este încă cea mai mare companie hotelieră după numărul de camere din SUA, peste 60% din hotelurile aflate în pipeline-ul companiei  sunt localizate în afara Statelor Unite ale Americii. De asemenea, Hilton Worldwide este compania hotelieră cu cel mai mare pipeline din Europa, Orientul Mijlociu și Africa și compania hotelieră cu al doilea pipeline ca mărime din America și regiunea Asia Pacific. În plus, aproape 80% din cele peste 93.000 de camere aflate în construcție sunt localizate în afara SUA, iar compania noastră are cele mai multe camere de hotel aflate în stadiul de construcție la nivel global”, se arată în comunicat.

„Având în vedere pipeline-ul solid, ne așteptăm în continuare la o creștere rapidă, în acest an și în anii următori”, a adăugat Președintele și CEO-ul Hilton Worldwide.

Sursa: www.hiltonworldwide.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302