Hilton Worldwide și-a lansat un nou site dedicat carierelor în companie

Hilton Worldwide și-a lansat un nou site dedicat carierelor în companie
person Horeca
access_time_filled

carierehotelHilton Worldwide a anunțat pe 7 august a.c. lansarea noului său site dedicat persoanelor care își doresc o carieră în această companie, www.hiltonworldwide.com/careers. Site-ul, optimizat pentru mobile, face mai ușor ca niciodată pentru potențialii candidați să găsească oportunități de carieră, la toate nivelurile, în toate cele 90 de țări în care operează Hilton Worldwide.

„Acest website reprezintă punctul culimant al multor luni de muncă de creativitate și dezvoltare”, a declarat Matt Schuyler, chief human resources officer, Hilton Worldwide. „Site-ul reflectă cu adevărat o componentă critică a misiunii noastre, aceea de a fi lideri în industria ospitalității de la nivel mondial, atrăgând cei mai buni și mai străluciți profesioniști în echipa noastră”, a adăugat acesta.

Pentru detalii despre avantajele și oportunitățile pe care le aduce noul site al Hilton Worlwide celor care își doresc o carieră în industria hotelieră, puteți viziona video-ul de prezentare de AICI. 

Sursa: www.hiltonworldwide.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302