Hilton Worldwide va deschide două hoteluri în România în 2014

Hilton Worldwide va deschide două hoteluri în România în 2014
person Horeca
access_time_filled

Hilton Worldwide a încheiat un acord pentru a deschide primul hotel în Iași, ajungând astfel la un total de 12 hoteluri care funcționează deja sau sunt în curs de dezvoltare în România, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Hotelul este proprietatea S.C. INPROIECT S.R.L. și va funcționa ca a doua unitate Hampton by Hilton din România.

Oficialii companiei precizează în comunicat că România reprezintă o piață importantă pentru dezvoltarea brandurilor Hilton Worldwide, o piață unde compania va continua derularea și a altor proiecte interesante. Printre acestea se numără și un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara, care se va deschide spre finalul acestui an.

deschiderihotelurihilton

Hampton by Hilton Iași se va deschide pentru oaspeții săi în a doua jumătate a lui 2014, după ce clădirea de 15 etaje a fostului Hotel Europa va trece printr-un proces de renovare completă. Hotelul va avea 123 de camere, plus o zonă cu design contemporan, special amenajată pentru micul-dejun și bar, unde se pot servi gustări și băuturi pe tot parcursul zilei. Oaspeții hotelului se vor bucura de standardul de calitate specific Hampton by Hilton – 100% Satisfaction Guarantee. În plus, oaspeții vor beneficia de mic dejun inclus în prețul camerei.

Acestea sunt elemente definitorii ale acestui brand accesibil ca preț, fiind disponibile în hotelurile Hampton by Hilton din întreaga lume.

Hampton by Hilton Iași completează oferta de pe piața hotelieră a orașului oferind oaspeților noștri servicii de calitate, la standarde internaționale, specifice brand-urilor din portofoliul nostru. Poziționarea convenabilă și apropierea de zona comercială a orașului îi vor atrage atât pe călătorii aflați în vacanță, dornici să descopere atracțiile turistice locale, cât și pe cei care călătoresc în interes de serviciu și vizitează acest important centru de afaceri al țării” a declarat Phil Cordell, Global Head, Focused Service and Hampton Brand Management.

Fiecare cameră va fi dotată cu patul confortabil specific acestei mărci (Clean and Fresh Hampton BedTM ), iar conexiunea la Internet va fi disponibilă gratuit în tot hotelul.

De asemenea, oaspeții vor avea acces la o parcare cu 100 de locuri, se vor putea bucura de o nouă sală de fitness și vor beneficia de facilități pentru întâlniri de afaceri. În urma acestui proces de rebranding, Hampton by Hilton Iași va intra în renumitul program de loialitate Hilton HHonors, din care fac parte cele 10 branduri hoteliere ale Hilton Worldwide. Clienții primesc puncte care pot fi transformate în beneficii în hotelurile Hilton din întreaga lume.

Situat în nord-estul României și fiind recunoscut ca unul dintre principalele centre politice, economice și culturale ale țării, Iașiul atrage anual un număr mare de vizitatori. Orașul este unul dintre cele mai mari din România și totodată un important centru academic, unde își desfășoară activitatea zece universități și o mare comunitate studențească.

Fiind cea mai mare dintre țările balcanice, România reprezintă o piață importantă pentru dezvoltarea brandurilor noastre, o piață unde vom continua derularea și a altor proiecte interesante. Printre acestea se numără un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara care se va deschide spre finalul acestui an. Suntem încrezători că și în anii următori va exista un context favorabil dezvoltării noastre constante și că noul hotel din Iași va deveni, în scurt timp, un reper important pentru piața hotelieră locală” a adăugat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europe & Africa, Hilton Worldwide.

Situat în centrul Iașiului, hotelul se află la cinci minute de mers pe jos față de Palatul Culturii și de centrul Palas, un ansamblul urbanistic care include spații de birouri, magazine comerciale, restaurante și baruri.

Hampton by Hilton este deja prezent în România, prin Hampton by Hilton Cluj-Napoca inaugurat în 2013. Alte proprietăți Hilton Worldwide în România includ Athenee Palace Hilton din București, care aniversează anul acesta 100 de ani de la deschidere, și DoubleTree by Hilton București ” Piața Unirii, Doubletree by Hilton Oradea și Hilton Sibiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302