Hotel Epoque așteaptă venituri de 2,4 milioane euro în 2016

Hotel Epoque așteaptă venituri de 2,4 milioane euro în 2016
person Horeca
access_time_filled

Diana Popescu CEO Epoque lowresHotel Epoque a bugetat pentru anul 2016 venituri de 2,4 milioane de euro și o creștere de 8% a cifrei de afaceri. în același timp, hotelul își propune creșteri de 30% pe segmentul F&B și de 20% pe segmentul Events, potrivit reprezentanților hotelului.

Aceștia au anunțat o creștere de peste 11% a cifrei de afaceri în anul 2015, raportând venituri de aproximativ 2,24 milioane euro, față de 2 milioane de euro în 2014, performanță datorată evoluției pozitive înregistrată de structura de cazare și a dezvoltării segmentului F&B.

în ultimul an Epoque și-a consolidat poziția pe piața de lux din România pe cele trei segmente de business: boutique hotelul de lux Epoque, restaurantul gastronomic L’Atelier – l’art culinaire și Epoque Events Gallery.

Segmentul F&B a depășit previziunile bugetate pentru 2015 și a înregistrat o dublare a numărului de clienți, realizând venituri care reprezintă 36% din cifra totală de afaceri. Pe acest segment de business, 58% din venituri provin din restaurant și 42% din MICE.

în luna ianuarie Hotel Epoque a fost desemnat cel mai bun hotel din România de către TripAdvisor®, cea mai mare platformă online de călătorii din lume. în cadrul premiilor Travelers’ Choice® 2016 pentru hoteluri, Hotel Epoque s-a aflat pe locul 1 în topul celor mai bune 25 hoteluri din România și în top 10 hoteluri de lux din România și a fost menționat în top 3 Best Service Hotels.

Este cel de al patrulea an consecutiv în care Epoque primește Travelers’ Choice Award pe segmentul de lux.

„Ne mândrim să fim pe locul întâi în topul preferințelor oaspeților noștri și ne dedicăm constant eforturile pentru a menține această poziție. Hotel Epoque a devenit un reper pe piața hotelieră de 5 stele datorită gamei de facilități și servicii de luxe pe care o propune, datorită atenției pe care o acordăm oaspeților noștri și mulțumită echipei devotate conceptului high class services.

Pentru 2016 ne propunem să consolidăm această poziție de lider pe piața de lux din România și să dezvoltăm fiecare segment de business în parte. Facem o prioritate din menținerea reputației de cel mai bun hotel de 5 stele din România, din consacrarea restaurantului L’Atelier ca destinație în sine pentru iubitorii artei culinare și din poziționarea Epoque Events Gallery în topul opțiunilor pentru organizarea de evenimente premium în București”, declară Diana Popescu, Owner & CEO Epoque.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302