Hotelul Marriott din București are un nou Director General

Hotelul Marriott din București are un nou Director General
person Horeca
access_time_filled

directornoumarriottÎncepând cu 1 aprilie Fadlallah Zayat preia mandatul de Director General al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, deținând anterior funcția de Director Financiar Zonal pentru Europa de Est, se precizează într-un comunicat de presă. 

Noul Director General al hotelului Marriott are o vastă experiență în domeniul financiar, parcurgând de-a lungul celor 20 de ani în compania Marriott un traseu complet: de la poziția de General Cashier (JW Marriott Dubai, 1994), la coordonarea financiară a 54 de hoteluri din 16 țări, din diferite poziții de Director Financiar Zonal.

Dintre responsabilitățile avute de-a lungul carierei sale internaționale se disting preluarea și rebrandingul primului hotel Marriott din Yerevan, participarea în echipa de pre-opening a hotelurilor Marriott și Courtyard din Tbilisi și poziția de Director de Rooms Operations la Marriott Varșovia, prima sa misiune din afara disciplinei financiare.

Aflat la primul mandat de Director Manager, Zayat declară că a acceptat această provocare profesională incitat de faptul că JW Marriott Bucharest Grand Hotel este o proprietate de o dimensiune semnificativă, aflată într-o piață competitivă și, pe deasupra, într-un moment cheie, având în plan o renovare importantă.

Fadlallah Zayat are două motto-uri, provenite din cele doua mari repere profesionale ale sale: formarea sa financiară și compania Marriott, și anume expresia lui Peter Drucker What gets measured gets done, alături de Ai grijă de angajații tăi, iar ei vor avea grijă de clienți (credo-ul lui J. Willard Marriott, fondatorul companiei ce îi poartă numele).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302