Hotelul Novotel are un nou Director General

Hotelul Novotel are un nou Director General
person Horeca
access_time_filled

managementnovotelHotelul de 4 stele Novotel din București, parte a lanțului hotelier Accor, are începând cu luna ianuarie 2014 un nou Director General, în persoana lui Christophe Chamboncel, care îl înlocuiește astfel la conducerea hotelului pe Stephane Barbazan.

Potrivit profilului de pe rețeaua LinkedIn, Stephane Barbazan a preluat în decembrie 2013 funcția de General Manager la hotelul Novotel Beijing Xinqiao din China.

Noul director general al hotelului Novotel are o experiență vastă în cadrul grupului Accor. Potrivit informațiilor de pe rețeaua LinkedIn acesta și-a început cariera în grupul Accor în anul 2002, la hotelul Novotel Gare de Lyon Paris XII, pe postul de Responsabil Restaurație, urmând ca în vara anului 2013 să fie numit Director Restaurație la hotelul Novotel GHI Conakry din Guinea. În perioada 2006 – 2007 Christophe Chamboncel a fost Director de Exploatare la hotelul Novotel Port Harcourt din Nigeria, ulterior preluând conducerea acestui hotel. Înainte să devină director general al hotelului Novotel, acesta a condus hotelul Mercure Sarakawa Lomé din Togo.

Sursa: www.zf.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302