Hotelul Radisson Blu din Bucureşti primeşte certificarea Green Key pentru 2014

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti primeşte certificarea Green Key pentru 2014
person Horeca
access_time_filled

greenkeyhotelHotelul Radisson Blu din București, care în urmă cu numai un an a fost desemnat primul hotel din România care obține certificare din partea prestigioasei organizații internaționale Green Key, îndeplinește și anul acesta cu succes toate cerințele și obține prelungirea etichetei ecologice și pentru 2014, se arată într-un comunicat de presă.

Green Key este cea mai mare organizație non-guvernamentală și non-profit la nivel global care oferă certificări de mediu unităților de turism și reprezintă o importantă recunoaștere internațională pentru companiile care participă intens la dezvoltarea turismului prin derularea unei activități cu impact negativ minim asupa mediului înconjurător.

În România, Radisson Blu este primul hotel al unui lanț hotelier internațional care primește o certificare ecologică în urma rezultatelor eficiente obținute după implementarea unui plan de reducere a impactului negativ asupa mediului.

Green Key este prezentă în peste 34 de țări la nivel mondial și a oferit certificări pentru mai mult de 1800 de unități turistice.

Eforturile implementării tuturor măsurilor necesare pentru certificarea Green Key au fost coordonate cu succes de către Silvian Matei, Safety&Security Manager și Responsible Business Coordinator pentru Europa de Sud ” Est, în cadrul Radisson Blu.

radissonbluhotelbucuresti

Radisson Blu Hotel, București face parte din Carlson Rezidor Hotel Group și este cel mai mare hotel de 5 stele din România. Situat în inima capitalei, pe Calea Victoriei, hotelul cu 718 camere, incluzând și apartamente pentru cazare pe termen lung, setează noi standarde în ceea ce privește arhitectura și design-ul interior spectaculos. Cu 4 restaurante și 4 baruri precum și serviciile salonului Bali Spa sau cele ale World Class Health Academy care dispune de piscină interioară, piscină și jacuzzi exterior, sală de fintess și saună, Radisson Blu Hotel din București satisface cele mai exigente și diverse preferințe.

Carlson Rezidor Hotel Group, unul dintre cele mai dinamice lanțuri hoteliere la nivel mondial, deține peste 1,300 de hoteluri și include în portofoliu un grup de branduri puternice. (Radisson Blu, Radisson(r), Park Plaza(r), Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By CarlsonSM si Hotel Missoni).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302