Hotelurile din capitală se pot înscrie în programul “Weekend în București”

Hotelurile din capitală se pot înscrie în programul “Weekend în București”
person Horeca
access_time_filled

bucharestchristmasmarketFederația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), împreună cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), lansează începând cu 6 decembrie programul special „Weekend în București”.

Potrivit unui comunicat de presă emis astăzi de FPTR și ANAT prin acest program sunt puse în prezent la dispoziția turiștilor aproape 200 de locuri pe serie, dar se așteaptă ca și alte hoteluri să se înscrie în acest program.

Programul „Weekend în București” oferă tarife cuprinse între 159 și 259 de lei pentru două nopți de cazare la hoteluri de 2, 3 și 4 stele. Tarifele practicate în cadrul programului special „Weekend în București” sunt cu aproximativ 65% mai mici decât tarifele pe care le regăsim la recepțiile hotelurilor.

 

Pentru această ediție, tarifele maximale* sunt: 

Hotel 4*: 259 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
Hotel 3*: 199 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
Hotel 2*: 159 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
*Tarifele conțin comisionul de maxim 10% care va fi cedat agențiilor de turism.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, sejurul trebuie să se desfășoare în weekend-urile 6-8 decembrie 2013, 13-15 decembrie 2013 și 20-22 decembrie 2013. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turisti direct de către hotelurile participante la acest program, iar solicitarile vor fi onorate în ordinea înscrierilor și în funcție de numărul de locuri puse la dispoziție.

Lista hotelurilor participante și datele de contact se găsesc la adresa www.fptr.ro, iar lista agențiilor de turism înscrise, la adresa www.anat.ro.

În această perioadă, Bucureștiul găzduiește o serie de evenimente, târguri, manifestări stradale, expoziții și concerte la care mulți dintre români își doresc să participe. Prin inițiativa lansării programului „Weekend la București”, Capitala ar putea deveni o destinație „city-break”, vizitată și de turiștii români la sfârșit de săptămână. Din cauza timpului limitat, toți cei care sunt în căutarea celor mai inspirate cadouri de Crăciun pot alege să petreacă un weekend în București, la tarife preferențiale, mai ales că programul în perioada sărbătorilor de iarnă este unul foarte variat pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Pentru cele mai bune alegeri în materie de târguri, concerte și spectacole puteți consulta agenda de evenimente accesând link-ul: http://www.fptr.ro/programe-fptr/weekend-in-bucuresti.aspx pe care FPTR a realizat-o pentru lansarea acestui program special„, se arată în comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302