Hotelurile Hilton din România au participat la programul Careers@Hilton Live

Hotelurile Hilton din România au participat la programul Careers@Hilton Live
person Horeca
access_time_filled

carierelahiltonTrei dintre hotelurile Hilton din România, Athénée Palace Hilton București, DoubleTree by Hilton Oradea și Hampton by Hilton Cluj Napoca, au luat parte la o nouă ediție a programului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month, cel mai amplu eveniment Hilton Worldwide dedicat formării profesionale.

Pe parcursul lunii mai, cele trei hoteluri au organizat evenimente și seminarii pentru a-i informa pe cei care își caută un loc de muncă cu privire la oportunitățile profesionale disponibile în industria ospitalității. Astfel, peste 200 de elevi de liceu și școli profesionale și studenți au participat la sesiuni de planificare a carierei profesionale, workshop-uri alături de specialiștii Hilton și diverse ateliere practice.

„Tinerii care își caută un loc de muncă încă se confruntă cu perspective dificile, însă industria ospitalității continuă să le ofere oportunități fantastice celor care sunt interesați de acest domeniu. De la sesiuni practice în care învață diverse tehnici pentru o bună gestionare a interviurilor în vederea obținerii unui job și până la programe de training, stabilim contacte cu tinerii din România și îi pregătim, oferindu-le informațiile și experiența de care au nevoie pentru a lua decizii potrivite cu privire la viitorul lor,” a declarat Essam Abouda, Area Vice President pentru Europa de Est, Rusia și Turcia, Hilton Worldwide.

Iată o scurtă descriere a evenimentelor ce au avut loc în cele trei hoteluri Hilton:

● Careers@Hilton Live: Athenee Palace Hilton București – 19 – 25 mai

Evenimentul organizat de Athenée Palace Hilton a reunit peste 70 de studenți din școli profesionale, licee și universitați din București, interesați de o carieră în industria ospitalității. Participanții au beneficiat astfel de informații privind istoria hotelului, povești de succes ale membrilor echipei Athenée Palace Hilton, un târg departamental, workshop-uri și activități de shadowing. De asemenea, profesioniștii Athenée Palace Hilton au oferit studenților sfaturi practice în gestionarea bugetelor, redactarea unui CV, prezentarea la interviurile de angajare precum și informații referitoare la campaniile Hilton de responsabilitate socială. În urmă acestor activități, peste 50 de studenți și-au manifestat interesul față de programele de internship din cadrul hotelului Athenée Palace Hilton București.

● Careers@Hilton Live: DoubleTree by Hilton Oradea – 23 mai

Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea a încheiat un parteneriat cu 10 licee din oraș, prezentând celor peste 130 de elevi și studenți facilitățile oferite de hotel, precum și sistemul de lucru între diverse echipe cu specializări diferite. Programul evenimentului a inclus un tur al hotelului și un workshop culinar în care le-a fost prezentat modul de preparare a mai multor feluri de mâncare. La final, elevii au participat la o competiție culinară, în urma căreia doi dintre ei au câștigat un voucher de o zi în centrul eforea spa.

● Careers@Hilton Cluj-Napoca – 12 mai

Evenimentul a reunit aproape 50 de participanți, printre care studenți, copii din familii cu situații speciale, mame singure și persoane cu dizabilități, interesate de ideea unei cariere în industria ospitalității. Participanții au primit sfaturi practice referitoare la redactarea unui CV și planificarea carierei profesionale, apoi s-au implicat în simulări alături de membrii echipei Hampton by Hilton, pentru a înțelege mai bine activitățile derulate într-un astfel de hotel.

„Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month” face parte din angajamentul Open Doors asumat de către Hilton Worldwide, care își propune să aibă un impact pozitiv asupra a cel puțin un milion de tineri până în anul 2019 și să îi pregătească mai bine, pentru a-i ajuta să își atingă potențialul deplin.

Persoanele care nu reușesc să participe la evenimentele derulate în cadrul hotelului pot lua parte la „Career Concierge”, o inițiativă Hilton Worldwide în care toți cei interesați să afle mai multe detalii despre carierele din industria hotelieră pot trimite întrebări online prin feed-ul de twitter al Hilton Worldwide (@HiltonWorldwide), folosind hashtag-ul #CareersatHiltonLive, sau prin formularul disponibil pe www.hiltonworldwide.com/youth. În fiecare săptămână din luna mai, acest website va fi reactualizat, astfel încât să prezinte o selecție din întrebările trimise de solicitanți, precum și răspunsurile date de un grup de Membri ai Echipei Hilton Worldwide.

Pentru mai multe informații referitoare la Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month, vă rugăm să accesați www.hiltonworldwide.com/youth. Pentru informații referitoare la locuri de muncă disponibile în rețeaua Hilton Worldwide, accesați www.hiltonworldwide.com/careers.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302