Hotelurile Radisson Blu și Park Inn by Radisson din București au un nou director general

Hotelurile Radisson Blu și Park Inn by Radisson din București au un nou director general
person Horeca
access_time_filled

krausmarkusGrupul hotelier Rezidor a anunțat că Markus Kraus este noul Director General al Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence. începând cu data de 1 aprilie 2016, Kraus va prelua responsabilitatea de la Bert Fol, care va fi numit Director General al hotelului Radisson Blu Bosphorus, Istanbul și District Director în Turcia, se arată într-un comunicat.

Cu peste 25 de ani de experiență în binecunoscute lanțuri hoteliere internaționale, cum ar fi Hilton și Meliá, Markus Kraus este un expert în domeniul hotelier, cu experiență în deschiderea de noi hoteluri în Europa, Africa și regiunea Asia-Pacific, precum și expertiză în domeniul operațional și management. Născut în Thalwil, Elveția, Markus este absolvent al prestigioasei Hotel School Lausanne și vorbește fluent trei limbi străine.

De asemenea, Kraus a înființat Swiss Consulting International Hospitality, o firmă de consultanță ce cuprinde o vastă rețea de profesioniști din domeniul hotelier din întreaga lume. în plus, față de poziția sa de Director General al Radisson Blu Hotel Bucharest, Markus va fi responsabil și de Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, precum și pentru dezvoltarea veniturilor ambelor hoteluri.

Complexul hotelier cuprinde 487 de camere în Radisson Blu Hotel, Bucharest și 210 camere și apartamente în Park Inn Bucharest Hotel & Residence, 8 baruri și restaurante, un centru de conferințe și o gamă largă de facilități de petrecere a timpului liber oferite de World Class Health Academy.

„Apreciem experiența sa vastă de mai mult de 25 de ani: Markus este un hotelier internațional cu experiență și rezultate cuantificabile și va fi un atu valoros pentru compania noastra”, spune Arno Schwalie, Area Vice President pentru Europa Centrală și de Sud.

Markus Kraus este, de asemenea, entuziasmat de noua sa poziție. „Sunt convins că filozofia Yes I Can!SM– spiritul Grupului Rezidor și pasiunea mea pentru industria hotelieră fac o combinație excelentă. împreună cu echipa mea voi extinde poziția puternică a Grupului Rezidor pe piața din București”, a declarat Markus.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302