IHG creează 3000 de locuri de muncă în sectorul hotelier

IHG creează 3000 de locuri de muncă în sectorul hotelier
person Horeca
access_time_filled

Compania hotelieră InterContinental Hotels Group a anunțat săptămâna aceasta că va crea 3000 de locuri de muncă în următorii 3 ani, dintre care peste 1000 în decursul acestui an, în sectorul hotelier din Marea Britanie. Anunțul a fost făcut cu ocazia lansării Academiei IHG din Londra, care va oferi training în industria ospitalității tinerilor care își doresc o carieră în domeniul hotelier, lansare la care a participat și vicepremierul britanic, Nick Clegg.

londra

În prezent, grupul IHG are în jur de 15.000 de angajați în Marea Britanie, dintre care 24% au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani. Vicepremierul Marii Britanii a declarat că „Este minunat să vedem cum IHG crește pe zi ce trece în UK, creând noi locuri de muncă. Pentru a atinge excelența în domeniul serviciilor sunt necesare investiții în oameni, iar în acest context salutăm programul de training lansat de IHG. Academia IHG reprezintă o investiție serioasă în viitoarea forță de muncă a țării”.

job4

Evenimentul la care reprezentanții IHG au anunțat oficial că vor crea 3000 de noi locuri de muncă a avut loc la hotelul Holiday Inn Stratford City, care se va deschide în curând, înainte de Jocurile Olimpice din această vară. Hotelul este unul din cele 4 unități IHG din regiune care vor crea noi locuri de muncă. Brandul Holiday Inn este de altfel furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice din 2012.
În ceea ce privește noua Academie IHG din Londra, aceasta face parte din inițiativa globală a companiei hoteliere de a investi în recrutarea și trainingul angajaților din hoteluri pentru a asigura un nivel ridicat al serviciilor în cadrul hotelurilor IHG. La nivel mondial există 42 de Academii IHG și doar anul trecut 5500 de tineri au fost instruiți.
Academia IHG caută persoane dornice de o carieră în sectorul hotelier și le oferă training în industria ospitalității și oportunitatea de a se angaja în hotelurile IHG.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302